Ροναλντίνιο από χρυσό!

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το σενάριο μεταγραφής του Ροναλντίνιο στην Τσέλσι, καθώς ύστερα από τη φημολογία περί προσέγγισης της πλευράς του Βραζιλιάνου παίκτη με τους «μπλε» του Λονδίνου ήρθε χθες δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο για πρόταση-μαμούθ του αγγλικού συλλόγου.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της κυπελλούχου Αγγλίας, σκοπεύει σύμφωνα με την εφημερίδα «Σαν» να καταθέσει πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, με τα 70 εκατ. να πάνε στην Μπαρτσελόνα και τα 80 εκατ. στους μισθούς του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ για συμβόλαιο πέντε ετών. Στόχος του Ρώσου μεγιστάνα είναι να πείσει τον Ροναλντίνιο να γίνει κάτοικος του «Στάμφορντ Μπριτζ» από το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά μια συμφωνία μαζί του από τώρα θα έσβηνε τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί από το διαζύγιο με τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ροναλντίνιο έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2010. Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει και το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον παίκτη, αλλά σημειώνει ότι οι Ιταλοί δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν μια προσφορά σαν αυτήν που ετοιμάζει η Τσέλσι. Αν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή, θα πρόκειται για ρεκόρ όλων των εποχών.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία απαιτούνται τόσο η συγκατάθεση του παίκτη όσο και αυτή της Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» μάλιστα έδειξε κάθε άλλο παρά διατεθειμένος να πουλήσει τον «Ρόνι», τονίζοντας ότι «είναι ο παίκτης-σημαία για τον σύλλογο». Ο Ζοάν Λαπόρτα πρόσθεσε ότι «πρέπει να βοηθήσουμε τον παίκτη να ανακτήσει την καλή του φόρμα ώστε να μη νιώθει απομονωμένος», την ώρα που οργιάζουν οι φήμες πως είναι ανεπιθύμητος σε πολλούς μέσα στον σύλλογο.

Η εφημερίδα «Μάρκα» της Μαδρίτης θεωρεί ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μπάρτσα θα θελήσει να πουλήσει τον Ροναλντίνιο ύστερα από την ασταθή του φόρμα και τα πολλά του νυχτοπερπατήματα και προσθέτει ότι του έδωσε τελεσίγραφο «ή αλλάζεις ή θα βρεθείς στον δρόμο»!

Μια καλή εμφάνιση του Βραζιλιάνου θα διέλυε άμεσα τις φήμες, αλλά ο τραυματισμός του τον υποχρεώνει να χάσει τον αποψινό αγώνα με τη Σαραγόσα και αυτόν με τη Λεβάντε. Πιθανή επιστροφή του στους αγώνες αναμένεται στον αγώνα με τη Στουτγάρδη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή