Συμφώνησε και ανακοινώνει Γκριρ ο Ολυμπιακός

Συμφώνησε και ανακοινώνει Γκριρ ο Ολυμπιακός

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Λιν Γκριρ. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους μαζί του. Αυτή αναμένεται να έχει διετή διάρκεια και να του αποφέρει συνολικά 7 εκατ. δολάρια.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γκριρ, καθώς με δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, παρότι δεν ήταν εύκολο να φύγει από το Μιλγουόκι: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον Μπελ και τον Γιασικεβίτσιους και όταν δεν μπόρεσε να τους πάρει τηλεφώνησε στον ατζέντη μου. Ηταν δύσκολο να αφήσω το Μιλγουόκι, αλλά με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν έπρεπε να το κάνω. Το βράδυ που δέχθηκα την προσφορά του Ολυμπιακού δεν κοιμήθηκα. Επρεπε να πάρω το συμβόλαιο».

– Η ΑΕΚ επικράτησε με 74-60 της ΑΕΛ στη Λάρισα σε αγώνα για την 1η ημέρα της β΄ φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας ανδρών. Στους άλλους αγώνες του Κυπέλλου: Λαύριο – Ξάνθη 76-77, Νήαρ Ηστ – Κολοσσός 68-81, Αμύντας – ΑΓΟΡ 62-94, Περιστέρι – Αιγάλεω 82-73, Παγκράτι – Πανερυθραϊκός 62-60, Ηλυσιακός – Μαρούσι 62-77.

– Η εθνική μας ομάδα των γυναικών, σε αγώνα για τη 2η ημέρα του Ευρωμπάσκετ (Γ΄ όμιλος) που διεξήχθη στο Κιέτι, ηττήθηκε με 65-55 από την Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή