ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΩΝΙΚΟΣ

Διαζύγιο με Μπάριος

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου μεταξύ του Ιωνικού και του Χόρχε Μπάριος, ολοκληρώθηκε. Η ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ουρουγουανό προπονητή στις μελλοντικές του δραστηριότητες. Ο αντικαταστάτης του αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, με τον Νίκο Αναστόπουλο να θεωρείται φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ αουτσάιντερ είναι οι Γιώργος Βαζάκας και Στέλιος Αποσπόρης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εφταιγε η… συνωνυμία

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Ραμόν Καλδερόν, κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης για αρκετή ώρα από την υπηρεσία μεταναστεύσεως διότι το όνομά του περιλαμβανόταν σε μαύρη λίστα των αμερικανικών αρχών. Η παρέμβαση της ισπανικής πρεσβείας έδωσε τη λύση, αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για απλή συνωνυμία.

ΙΝΤΕΡ

«Καμπάνα» στον Μαϊκόν

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο Μαϊκόν. Ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τη Λιβόρνο χτύπησε εσκεμμένα εκτός φάσης τον Εριον Μπογκντάνι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί. Ετσι, θα απουσιάσει από το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στη Ρόμα στο «Ολίμπικο», καθώς επίσης και από τις αναμετρήσεις με Σαμπντόρια και Νάπολι.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Εκτός ένα μήνα ο Κάριου

Ο τραυματισμός του διεθνούς Νορβηγού άσου Τζον Κάριου στο γόνατο, στον αγώνα με την Εβερτον την Κυριακή, θα τον κρατήσει εκτός αγώνων επί τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ετσι η Νορβηγία χάνει ένα από τα βασικά της όπλα για τον κρίσιμο αγώνα της στη Βοσνία στις 17 Οκτωβρίου, στην προσπάθειά της να φτάσει την πρωτοπόρο του ομίλου, Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή