Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Λεμονής

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Λεμονής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναμφίβολα, στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός ενθουσίασε τους οπαδούς του με την καταπληκτική του εμφάνιση. Ωστόσο, ο Τάκης Λεμονής παραμένει προσγειωμένος και προσπαθεί να κρατήσει στη… γη και τους ποδοσφαιριστές του. Για το λόγο αυτό, πριν απ’ τη χθεσινή προπόνηση μάζεψε τους παίκτες του και τους μίλησε. Αρχικώς, εξέφρασε την ικανοποίησή του απ’ την προσπάθειά τους στο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Με αφορμή, όμως, την εμφάνισή τους στο τελευταίο εικοσάλεπτο, τους είπε με έμφαση ότι αρκετές φορές δεν κράτησαν σωστά τις θέσεις τους. Ετσι, τους ζήτησε υπευθυνότητα και παράλληλα να είναι προσηλωμένοι στην τακτική τους και στα ενενήντα λεπτά, εφόσον θέλουν να φτιάξουν μία σοβαρή ομάδα. Επιπλέον, τόνισε ότι δε θα πρέπει να προσπαθούν να δημιουργούν ευκαιρίες με προσωπικές ενέργειες.  

Μετά τον Μπούτινα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, άλλος ένας τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μπήκε στο ιατρικό δελτίο. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Παναγόπουλο, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, στο οποίο έγινε άμεσα ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Αναγνωστόπουλο.  Στο νεαρό τερματοφύλακα θα γίνει εφαρμογή ειδικού νάρθηκα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή