ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΕΡΣΟΝ: Ικανοποιημένος από την κλήρωση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: «Σίγουρα θα παίξουμε κάποια στιγμή με όλες τις ομάδες. Η μάχη για το πρωτάθλημα γίνεται στο τέλος, τώρα γίνεται η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας. Το καλό είναι ότι παίζουμε τα τρία πιο σημαντικά παιχνίδια, με Αρη, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο».

ΑΡΗΣ: Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της Α1 ο πλέι μέικερ των «κιτρίνων», Τέρελ Καστλ: «Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά είναι καλό που οι δύσκολοι αγώνες είναι στην αρχή. Οταν φύγουν αυτά τα παιχνίδια, στη συνέχεια θα μπορέσουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στους αγώνες της Ευρωλίγκα», τόνισε ο Αμερικανός άσος.

ΑΕΛ: Την άποψη ότι τα κρίσιμα παιχνίδια είναι συγκεντρωμένα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Κώστας Πιλαφίδης, σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Το σύνολο της κλήρωσης δείχνει ότι τα παιχνίδια που πρέπει να διεκδικήσουμε είναι συγκεντρωμένα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι διότι θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια της πορείας μας», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

ΝΒΑ: Στο Γκόλντεν Στέιτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τρόι Χάντσον. Ο 31χρονος πλέι μέικερ, τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε στη Μινεσότα και χθες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ουόριορς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή