Κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες στο Μαρκόπουλο

Κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες στο Μαρκόπουλο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε… μικρογραφία θα θυμίζει για τις επόμενες ημέρες το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο. Κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες από 13 χώρες της Ευρώπης θα πάρουν μέρος στην πρώτη εβδομάδα των Διεθνών Αγώνων Ιππασίας «Ωνάση». Ο πρώτος διεθνής αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων, Athens CSI3* θα αρχίσει αύριο και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες.

Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν τα ονόματα της Λέσλι Μακ Νογκθ από την Ελβετία, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και η Βουλγάρα, Σαμάνθα Μακ Ιντος. Στο «Athens CSI3*» θα συμμετέχουν πάνω από 60 Ελληνες ιππείς, ανάμεσά τους η φετινή πρωταθλήτρια ενηλίκων, Αννα Μυτιληναίου, η Ελίνα Δενδρινού, οι Αυγερινός Λινάρδος, Αλέξανδρος Φουρλής, Μαρίνα Μαρινοπούλου, Πάρις Κουτσογιάννης, Μυρτώ Ηλιάδη-Κούτσικου κ.ά.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο ιπποδρόμια του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας. Στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο θα διεξαχθούν τα υψηλότερα αγωνίσματα και στο ιπποδρόμιο με χόρτο 90Χ90 θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα αγωνίσματα. Το πρόγραμμα των αγώνων του Athens CSI3* περιλαμβάνει κατηγορίες νεολέκτων ιππέων και αγωνίσματα ύψους από 1.20 μ. έως και 1.50 μ., που είναι το σημαντικότερο αγώνισμα γκραν πρι της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθούν και διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις. Θα υπάρχει εικαστική έκθεση, με θέμα το «Σκυριανό Αλογάκι», η έκθεση «Αγροτουρισμού» με αγροτικά και βιολογικά προϊόντα και παιδική φάρμα.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο είναι ελεύθερη για το κοινό. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ο δεύτερος διεθνής αγώνας ιππασίας «Ωνάση», το Athens CSI5* της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Global Cham-pions Tour» με τη συμμετοχή των κορυφαίων ονομάτων της διεθνούς ιππικής σκηνής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή