ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Σε ρότα μεταλλίου εξακολουθεί να βρίσκεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Υνγκλινγκ, που διεξάγεται στη Βάρνεμιντε της Γερμανίας,το ελληνικό πλήρωμα με τις Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Χριστίνα Χαραμουντάνη. Μετά την 8η ιστιοδρομία ήταν 4η θέση με 31 βαθμούς ποινής, όσες είχαν και οι Ολλανδέζες, Μούλντερ – φαν ντερ Βερφ – Κάμπεν, που ήταν τρίτες. Προπορεύονται δύο ρωσικά πληρώματα. Οι Σκούντινα – Κρούτζκιχ – Ν. Ιβανόβα με 23 και οι Μπασάλκινα – Ουκραΐντσεβα – Νόβιχ με 29. Μετέχουν 22 πληρώματα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ: Ενας από τους κορυφαίους άλτες του μήκους όλων των εποχών, ο Κουβανός, Ιβάν Πεδρόσο, αποφάσισε να εγκαταλείψει. Ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε ηλικία 34 ετών. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2000 και εννέα χρυσά σε παγκόσμια πρωταθλήματα, τα τέσσερα στον ανοικτό στίβο.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Η Ελισάβετ Χατζή προσπάθησε όσο μπορούσε χθες, στην ατομική χρονομέτρηση 25,1 χλμ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας σε δρόμο, που διεξάγεται στη Γερμανία, αλλά, τελικά, κατετάγη 45η, στις 49, με 39΄48΄΄28. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι Κούπφερνάγκελ (Γερμανία) 34΄43΄΄79, Αρμστρονγκ (ΗΠΑ) 35΄07΄΄26 και Ζόεντερ (Αυστρία) 35΄25΄΄32.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο Φίλιππος Βέροιας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 31-28, για την Α1 ανδρών. Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο ΠΑΟΚ έκαμψε, έστω και δύσκολα, την αντίσταση του Κορωπίου με 27-24 και έπιασε στην κορυφή τον Πανελλήνιο, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο. Δεν θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ο Κούρος Σάμου, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Τη θέση θα καλύψει ένας εκ των Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και Ακαδημία Σπορ Πάτρας, οι οποίοι θα δώσουν αγώνα μπαράζ (6-7/8).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Θ. Κουτρουμανίδου και Μ. Τσιαρτσιάνη έχασαν με 21-12, 16-21, 11-15 σετ από τις Γερμανίδες Κλάασεν / Ρέντερ στον πρώτο αγώνα τους για το κυρίως ταμπλό του του παγκόσμιου όπεν της Φορταλέτσα (Βραζιλία).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Σημαντικοί διεθνείς αγώνες θα διεξαχθούν στον θαλάσσιο στίβο μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στα «ΙΖ΄ Αλεξάνδρεια». Θα πάρουν μέρος περίπου 400 αθλητές από 26 σωματεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή