«Κρατάμε τους βαθμούς»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πόσο σημαντικό ήταν να κρατηθεί η νίκη στο παιχνίδι της Βέροιας φάνηκε από τα λεγόμενα του αρχηγού της ΑΕΚ, Τραϊανού Δέλλα. Ωστόσο, ο αρχηγός της «Ενωσης» αναφέρθηκε και στα συνεχή παιχνίδια της ομάδας του και στην κούραση που δημιουργούν στους παίκτες.

«Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μπορεί να μην παίξαμε καλά, οι τρεις βαθμοί, όμως, είναι καλοί για τη συνέχεια. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η πίεση της Βέροιας δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μετά το τέρμα που πετύχαμε δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο αγώνας κρίθηκε στη δύναμη. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς». Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του στην άμυνα, αφού η «Ενωση» στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν δέχεται γκολ, ο «Κολοσσός» απάντησε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα αυτό. Είναι συνολικά ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς, επειδή το ρόστερ φέτος είναι καλό, τότε σίγουρα θα έχουμε καλή συνέχεια».

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης, ο οποίος έκανε λόγο για απροσεξία στη φάση του γκολ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ημαστε απρόσεκτοι και δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Δεν απογοητευόμαστε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη. Δεν ήταν θέμα απειρίας η ήττα μας σήμερα. Εχουμε αρκετά έμπειρα παιδιά και στόχος μας είναι η παραμονή. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί θα τα καταφέρουμε».

– Ασχημα είναι τα νέα για τον Γιώργο Αλεξόπουλο. Η γνωμάτευση του Βέλγου γιατρού ήταν πως έπρεπε να καθαρίσει τον τένοντά του, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση η οποία θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή