Μέγα πλήθος, μέγα πάθος στην άφιξη Γιασικεβίτσιους

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος στην άφιξη Γιασικεβίτσιους

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες παρόμοιες με εκείνες από την άφιξη του Ντομινίκ Ουίλκινς το 1995 εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος». Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα Σπάτα και αποθέωσαν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετατρέποντας τον αερολιμένα σε… γήπεδο. Ο Λιθουανός εμφανίστηκε λίγο μετά τις 18.30 και αμέσως κινήθηκε προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε, με ένα κασκόλ στην πλάτη και τον κόσμο να τον αποθεώνει. Ο «Σάρας» δεν έκανε δηλώσεις και εμφανώς ξαφνιασμένος προσπαθούσε να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο… διαφυγής. Τελικά, λίγο μετά τις 19.00 η… πομπή μπήκε στην Αττική Οδό και ο «Σάρας», συνοδεία των «πράσινων» φιλάθλων, κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Αθήνας.

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν ήταν στο αεροδρόμιο, αφού περίμεναν τον Λιθουανό στο Χίλτον. Εκεί, μόλις έφτασε «υπέκυψε» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Θα χτίσουμε μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια. Ανυπομονώ να παίξω», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού: «Ηταν μια υπέροχη εμπειρία. Δεν το έχω ξαναζήσει. Τους ευχαριστώ και να είναι σίγουροι πως θέλω να τους δώσω μεγάλη χαρά». Οσο για τα λεφτά που ξοδεύτηκαν, τόνισε: «Τα λεφτά είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ. Βέβαια, είναι σημαντικό να πληρώνεσαι καλά». Τέλος, για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πίνι Γκέρσον, όπου τον σύγκρινε με τον Γκριρ, ο «Σάρας» επισήμανε: «Τον αγαπάω τον Πίνι. Είναι φίλος και έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη Μακάμπι. Δεν μπορώ να πω κάτι για όσα είπε. Του εύχομαι καλή επιτυχία, εκτός από όταν θα είμαστε αντίπαλοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή