Πισω απο τις Καμερες

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο εύκολη διανομή εισιτηρίων

Ανεξάρτητα από τις όποιες ενστάσεις των οργανωμένων, που θέλουν να διαχειρίζονται μόνοι τους τη διακίνηση των εισιτηρίων, το σύστημα της Ticket Club είναι κατά βάση απλό και διευκολύνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αυτό που μπερδεύει τους περισσότερους, είναι η διαδικασία της εγγραφής. Ούτε χρήματα απαιτούνται όμως, ούτε ιδιαίτερος χρόνος. Μόλις ολοκληρωθεί, ο κάθε φίλαθλος παίρνει έναν κωδικό, με τον οποίο ταυτοποιείται κάθε φορά που θέλει εισιτήριο. Μπορεί να το παραγγείλει τηλεφωνικά ή μέσω Ιντερνετ και να το παραλάβει όπου ζητήσει, πολλές μέρες πριν το παιχνίδι. Το μόνο κακό είναι ότι το σύστημα δεν ευνοεί την «παρέα», τη συνήθεια δηλαδή που έχουμε να πηγαίνει ένας στο εκδοτήριο και να παίρνει εισιτήρια και για τους φίλους του, ώστε να κάθονται όλοι μαζί. Γίνεται κι αυτό, αλλά χρειάζεται συγχρονισμός και ταυτόχρονο αίτημα, που όσο να ‘ναι, μπερδεύει την κατάσταση.

Με «ονοματεπώνυμο»

Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι με το σύστημα αυτό, κάθε θέση έχει «ονοματεπώνυμο». Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή γνωρίζει η ομάδα ποιοι κάθονται γύρω από τις εστίες των επεισοδίων και μπορεί να εντοπίσει πιο εύκολα τους δράστες, γεγονός που αποθαρρύνει τους ταραξίες «της στιγμής», αυτούς δηλαδή που θα δράσουν όχι προμελετημένα αλλά εν βρασμώ, πετώντας π.χ ένα μπουκάλι ή σπάζοντας ένα κάθισμα. Αν κάποιοι το έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκτεταμένα επεισόδια και πάνε επί τούτου στο γήπεδο, ούτε οι κάμερες τους αποθαρρύνουν, ούτε τα ονομαστικά εισιτήρια.Χρ. Κ.

Νοικοκυριό…

Είμαστε αυτοί, που έχουν ασκήσει την πιο σκληρή, αλλά (όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι αποδέκτες των «βελών» μας) καλόπιστη κριτική σε πεπραγμένα της διοίκησης της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης (ΕΟΦΠ). Τα σχόλιά μας βασίζονταν σε στοιχεία, που προέκυπταν από ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ, λοιπόν, τώρα «λέει», ότι η υπό τον Αντώνη Τσαμεσίδη διοίκηση έχει συμμαζέψει πολύ τα οικονομικά και έχει κατορθώσει να μειώσει θεαματικά το έλλειμμα, που υπήρχε πριν από δύο χρόνια. Το παραδέχονται αυτό, μάλιστα, άνθρωποι, που αντιπολιτεύονταν τον κ. Τσαμεσίδη και δεν θα είχαν κάποιο λόγο να πουν καλή κουβέντα. Το επόμενο που πρέπει να γίνει, είναι να υπάρξει, εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων, ανάλογη αγωνιστική βελτίωση, έστω κι αν επιβραδυνθεί η μείωση του ελλείμματος. Ν. Α. Κων.

Δεν τους πρόσεξαν

Νωρίς αποχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από την εκδήλωση της Ενωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν για το φαγητό και έφυγαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς θεώρησαν ότι η θέση που τους είχαν βάλει να καθήσουν, δεν άρμοζε στην ιστορία της ομάδας. Και ίσως να μην είχαν άδικο, γιατί το τραπέζι τους ήταν κοντά στην έξοδο και όχι αυτό που λέμε… πρώτο τραπέζι πίστα.Σπυρ. Σπαν.

Πάντα υπερβολικοί

Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι απορούσαν χθες το απόγευμα με την κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της άφιξης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ελληνες, αλλά κυρίως ξένοι, ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν, γιατί όλη αυτή η αναστάτωση, ενώ η απορία εξακολουθούσε να μένει στο βλέμμα τους, όταν τους εξηγούσαν ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι περίμεναν την άφιξη ενός αθλητή.Σ. Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή