Στους ρυθμούς του… Ζορό κινείται η ΑΕΚ

Στους ρυθμούς του… Ζορό κινείται η ΑΕΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σημάδι του… Ζορό έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Τα γκολ του Ισμαέλ Μπλάκο, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για την εμφάνισή του, αλλά και τα πειράγματα για τη μάσκα που φόρεσε στον πανηγυρισμό, έφεραν την «Ενωση» στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα έσπασε μια κακή παράδοση που ήθελε τους «κιτρινόμαυρους» να μην ξεκινούν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντίνος, μέσα σε όλα τ’ άλλα, έχει δημιουργήσει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον Λορένθο Σέρα Φερέρ, αφού του βάζει το δίλημμα Μπλάνκο ή Λυμπερόπουλος. Βέβαια, ο Ισπανός μπορεί να τους χρησιμοποιήσει και τους δύο την Κυριακή στη Λιβαδειά, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα γίνει με τον Ριβάλντο…

Ο Φερέρ, πάντως, στη χθεσινή προπόνηση απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη στη Βέροια. Μάλιστα, αναγνώρισε το μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, τονίζοντας ότι για αυτό τον λόγο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Στη συνέχεια, ωστόσο, φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του, λέγοντας πως πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι η δεύτερος κατά σειρά, από τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει η ΑΕΚ σε διάστημα δέκα ημερών. Ακολουθούν η ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ, στην Αυστρία, την Πέμπτη και ο αγώνας της επόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Φερέρ θα έχει στη διάθεσή του το Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών που «κουβαλούσε» από το περασμένο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα της Λιβαδειάς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει μία συγκεκριμένη θύρα, για περίπου 2.000 «κιτρινόμαυρους» που θα ταξιδέψουν εκεί. Δ. Λουκακησ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή