ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ

Στη Γερμανία ο Νίνης

Στη Γερμανία θα μεταβεί εντός επόμενων ημερών ο Νίνης προκειμένου να εξεταστεί από τη γιατρό που εγχείρησε το καλοκαίρι τον Μόρις. Οι ενοχλήσεις που νιώθει στους κοιλιακούς ο 17χρονος μέσος παραμένουν και ακριβώς επειδή όλες οι εξετάσεις είναι «καθαρές», αποφασίστηκε να τον εξετάσει η ειδική σε τέτοιου είδους τραυματισμούς, Γερμανίδα γιατρός.

ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Προσφορά αγάπης UΕFΑ

Οι πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας τον περασμένο μήνα ευαισθητοποίησαν την παγκόσμια κοινή γνώμη. Στο πλαίσιο αυτής της ευαισθητοποίησης, η UEFA ανακοίνωσε ότι θα συνδράμει την ελληνική Πολιτεία, μέσω της ΕΠΟ, βέβαια, με το ποσό των 604.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει στην ανακούφιση των πυροπαθών.

ΞΑΝΘΗ

Πιστεύει στη νίκη με Βέροια

Ο Εμίλιο Φερέρα παρακολούθησε το παιχνίδι της Βέροιας με την ΑΕΚ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ξάνθη μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς αρκεί να είναι προσεκτική και στα 90 λεπτά. Αγωνιστικά, ο Καμερουνέζος Νουκέ είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει o Βέλγος τεχνικός.

ΟΦΗ

Αλλάζει σχέδιο ο Μάουρερ

Αλλαγές προανήγγειλε ο Ράινερ Μάουρερ για το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη. «Ο Ισά θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, οι Ταραλίδης, Γκέρμπερ και Σίμιτς είναι τραυματίες και παρότι θέλουν πολύ να παίξουν, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούν. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία μας. Θέλουμε χρόνο και δουλειά για να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Διπλό πρόβλημα

Νοκ άουτ τέθηκε ο Δημήτρης Γραμμόζης από το ντέρμπι με τον ΟΦΗ, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ογκνιένοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Βόμβα» με Ζαϊρί

Κοντά στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της βρίσκεται η νεοφώτιστη ομάδα της Τρίπολης. Ο Μαροκινός Ζαουάντ Ζαϊρί, που εντυπωσίασε τους Ελληνες φιλάθλους στις προ διετίας αναμετρήσεις της γαλλικής Σοσό με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται με τους Αρκάδες. Αν περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παίζει ο Μοντόγια με ΑΕΚ

Ετοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο Μοντόγια, ο οποίος ένοιωσε ένα τράβηγμα και για προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση του Ανδράλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ερωτηματικό ο υιός Ογιος

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπότσι Ογιος στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο 24χρονος μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή