«Ηλεκτρική» χαρακτήρισε την καρέκλα του ο Γιοβάνοβιτς

«Ηλεκτρική» χαρακτήρισε την καρέκλα του ο Γιοβάνοβιτς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αισθάνεται άνετα στον πάγκο του Ηρακλή. Ο Σέρβος τεχνικός απόλυτα συνειδητοποιημένος δήλωσε: «Ξέρω και την αξία μου, ξέρω και γιατί είμαι εδώ. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω με την ομάδα μου. Λατρεύω που είμαι προπονητής. Μπορεί κάποιοι προπονητές σε άλλες ομάδες να έχουν ίσως περισσότερη ασυλία. Ολοι όμως καθόμαστε σε ηλεκτρικές καρέκλες».

Ο προπονητής του «Γηραιού» έδωσε ελαφρυντικά στους παίκτες του: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι μετά το 3-0 περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Ηταν ταπεινωτικό για εμένα και τους παίκτες. Ακόμη δεν γνωριζόμαστε καλά, είμαστε νέα ομάδα. Νομίζω ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να μιλήσεις για κρίση. Με εξέπληξε αρνητικά το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπως αυτό στην Τούμπα, που πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, δεν το κάναμε. Και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα, και εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς της νίκης. Θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή