Αθλητικη κινηση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Σούπερ Λίγκα, 13η αγωνιστική, 15.00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Βέροια – Πανιώνιος, 16.45 Εργοτέλης – ΑΕΚ, 19.00 Ηρακλής – Αρης, Λάρισα – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο δημοτικό κολυμβητήριο Αγρινίου τελειώνει σήμερα (έναρξη στις 9.00 και στις 16.00) το Κύπελλο Χριστουγέννων, που αποτελεί τον δεύτερο εφετινό αγώνα του «Γκραν Πρι» της ελληνικής ομοσπονδίας. Αγωνίζονται περί τους 120 κολυμβητές, μεταξύ των οποίων είναι πολλοί από τους πρωταθλητές μας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δύο αγώνες ολοκληρώνουν την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (17.00). Στην Λάρισα, η τοπική Ολύμπια, αγωνίζεται με τον Αρη (21.00).

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με δύο αγώνες «πέφτει η αυλαία» της 11ης αγωνιστικής. Ο Σπόρτινγκ στις 12.00 φιλοξενεί τον Αρη Χολαργού στα Πατήσια, ενώ ο Αθηναϊκός, την ίδια ώρα, υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου στο κλειστό της Εργάνης.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο διεξάγεται η τελευταία ημέρα των 60ών πανελληνίων αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας, οι οποίοι είχαν αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η διοργάνωση αρχίζει στις 09.30.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Χανιά και Ρόδο ολοκληρώνονται τα χριστουγεννιάτικα τουρνουά, στα οποία παίρνουν μέρος 110 ομάδες. Οι νικητές θα προκριθούν στο τελικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (27 – 29 Δεκεμβρίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή