ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣτΕΕισήγηση που επιφυλάσσει ανατροπές

Εισήγηση προς το ΣτΕ που, αν γίνει δεκτή με βάση το σκεπτικό του δικαστή, θα έχει μεγάλες συνέπειες ως προς την εφαρμογή των νόμων 2725/1999 και 3057/2002, υπεβλήθη σχετικά με υποθέσεις κατάπτωσης εγγυητικών επιστολών. Με τις εισηγήσεις προτείνεται ν’ ακυρωθούν αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) σχετικά με τη μερική κατάπτωση δύο εγγυητικών επιστολών. Η μία ήταν υπέρ της ΚΑΕ Ηρακλής για ποσό, περίπου, 190.000 ευρώ σε αντιδικία που αφορά τον μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και την αίτηση ακυρώσεως που υπέβαλε στο ΣτΕ ο Αρης, ο οποίος ήταν η επόμενη ομάδα του. Η άλλη αφορά ποσό 300.000 ευρώ, που είχε επιδικαστεί το 2003 από τα αρμόδια αθλητικά όργανα υπέρ του νυν υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για οφειλές προς αυτόν από την εργασία του ως προπονητή μπάσκετ του Ολυμπιακού.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Πρώτο πιάτο στους «16»

Τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» διεξάγονται σήμερα  και όπως πέρσι έχουν άρωμα Αγγλίας. Θα έχουν δηλαδή επαναληπτικό -μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας- στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 15.00 Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ, Θρασύβουλος – Πρέβεζα, 17.45 Εθνικός Κατερίνης – Αρης, 20.00 Ξάνθη – ΑΕΚ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σπυρόπουλος προς Βέρντερ

Με… καθυστέρηση έξι μηνών, ο Νίκος Σπυρόπουλος θα πει «αντίο» στον Πανιώνιο, ο οποίος διαπραγματεύεται με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος παραδέχτηκε ότι οι συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα είναι σε προχωρημένο στάδιο και η πρόταση ικανοποιεί τις απαιτήσεις του παίκτη της, που δεν παραχωρήθηκε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο γιατί οι προτάσεις ελληνικών ομάδων ήταν χαμηλότερες. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε λόγο περί δικαίωσής του, όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη το προηγούμενο καλοκαίρι, και οι φίλαθλοι της ομάδας τον χάρηκαν με την κυανέρυθρη φανέλα για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλόπουλος στο ντέρμπι

Ο Δημήτρης Καλόπουλος του συνδέσμου Θεσσαλονίκης θα «σφυρίξει» στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ΚΕΔ όρισε ως βοηθούς του τους Μποζατζίδη και Σαραϊδάρη. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Βέροια, διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Μαζαράκος. Στους υπόλοιπους αγώνες της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου θα «σφυρίξουν» οι: Πανιώνιος – Αρης: Δαλούκας, Απόλλων Καλαμαριάς – ΟΦΗ: Χαραλαμπίδης, Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης: Παπασταμάτης, Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθηνών: Κύρκος, ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη: Κάκος, Εργοτέλης – Ηρακλής: Τριτσώνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλήθηκαν σε απολογία

Σε απολογία απ’ την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή κλήθηκαν για την Πέμπτη τα στελέχη του Ηρακλή, Ι. Τζιφόπουλος (εκπρόσωπος), Χ. Ξανθόπουλος (αντιπρόεδρος) και Φ. Γκιζέλης (προπονητής τερματοφυλάκων) για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης, Ηρακλής και Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία για υβριστικά συνθήματα οπαδών τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή