ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

«Πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ»

Τον τίτλο της ηθικής πρωταθλήτριας έδωσε στην ΑΕΚ ο Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι μετά το Πάσχα θα πάρει την απόφασή του για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Το ίδιο το σύμπαν συνωμοτούσε εις βάρος μας. Οι αποφάσεις της ΕΠΟ ήταν ακραίες για εμάς με το δελτίο του Λαναρή και του Βάλνερ. Είχα καταντήσει γραφικός να λέω ότι οι βαθμοί θα έρθουν σε εμάς. Αλλά και στο CAS φαίνεται τα πράγματα να είναι μπερδεμένα. Είδαμε με την ΑΕΚ τον κύριο Δαλούκα και είπαμε θα μας παίξει επιτέλους ένας καλός διαιτητής 50-50, αλλά μας αδίκησε. Προσπάθησα με τα παιδιά και καταθέσαμε την ψυχή μας, αλλά ήταν αδύνατο. Είχα σκέψεις να παραιτηθώ μετά από εκείνο το συμβάν με τον Βάλνερ, αλλά το σκέφτηκα και είπα με τα παιδιά να παλέψω. Πρωταθλήτρια για εμένα στο γήπεδο είναι η ΑΕΚ και όχι ο Ολυμπιακός».

ΑΡΧΙΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Επίθεση σε Μάσεϊ, Ράιτ

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν χθες οι καλαθοσφαιριστές του Αρη, Τζερεμάια Μάσεϊ και Μπρέισι Ράιτ, μετά το τέλος της προπόνησης των «κιτρίνων». Οι δύο παίκτες ήταν σταματημένοι στην περιοχή της Τούμπας, όταν έξι άτομα οι οποίοι επέβαιναν σε τρεις μηχανές τους ψέκασαν με σπρέι και επιχείρησαν να σπάσουν το παρμπρίζ, ενώ με πυρσό έβαλαν φωτιά. Οι Αμερικανοί αθλητές δεν τραυματίστηκαν και πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας συνδέουν το γεγονός με το αυριανό κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη με… ουρά

Στη σύλληψη ιδιοκτήτη internet Cafe στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διοργάνωνε παράνομο στοίχημα μέσω εταιρείας στοιχημάτων του εξωτερικού προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής. Η υπόθεση συζητήθηκε καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μεταξύ των πελατών του συλληφθέντος συγκαταλέγεται ο γιος ιδιοκτήτη μεγάλης ΚΑΕ της Αττικής. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι στο σπίτι του ιδιοκτήτη του internet Cafe βρέθηκαν εντολές πληρωμής που ξεπερνούν τα 30.000 ευρώ…

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Συνεχίζει με Καραγεωργίου

Με τον Νίκο Καραγεωργίου στο τιμόνι της θα πορευθεί η ομάδα και στην επόμενη περίοδο. Ο Ελληνας τεχνικός δικαίωσε την εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία τον στήριξε κόντρα στα άσχημα αποτελέσματα του α΄ γύρου και θα παραμείνει, έχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διεκδικήσει ο Εργοτέλης κάτι καλύτερο από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Το πριμ του Καραγεωργίου για την παραμονή ήταν μία εβδομάδα άδεια, μέχρι την τρίτη του Πάσχα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αναμονή για Τεννέ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα, καθώς λόγω της πίεσης για την παραμονή δεν υπήρξε καμία σχετική συζήτηση με τον κ. Κομπότη.

ΟΦΗ

Χειρουργήθηκε ο Σίμιτς

Σε εγχείρηση στο δεξιό προσαγωγό υποβλήθηκε χθες ο Αλεξάντερ Σίμιτς, ο οποίος από αύριο ξεκινά πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Βήμα ανόδου Καλλιθέας

Η Καλλιθέα με τη σημερινή της νίκη επί του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού 1-0 (Σεντεμέντες 6′) μπήκε στο παιχνίδι της ανόδου, αφού βρίσκεται μόλις ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη προβιβασμού. Αντίθετα, οι Σερραίοι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους διώκτες τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή