ΑΕΚ: ανανέωσε ο Γεωργέας και έπεται Αλεξόπουλος

ΑΕΚ: ανανέωσε ο Γεωργέας και έπεται Αλεξόπουλος

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε χθες στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Γεωργέας απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης ν’ ανανεωθεί το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος είναι ένα από τ’ αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, το 2010 που θα εκπνεύσει το νέο συμβόλαιό του, θα έχει κλείσει σχεδόν 10 χρόνια στην ΑΕΚ!

Ο έτερος των ανανεώσεων, Γιώργος Αλεξόπουλος, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την «Ενωση». Στον παίκτη έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο, με αποδοχές που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το βέβαιο, όμως, είναι πως έχει προταθεί και έξτρα μπόνους, ανάλογα με τις συμμετοχές του στην ομάδα.

Από την πρώτη επαφή φάνηκε ότι υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία. Μάλιστα, έγινε σαφές στον παίκτη πως τόσο ο πρόεδρος όσο και ο νέος τεχνικός επιθυμούν να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Αλεξόπουλος θα μετρήσει όλες τις παραμέτρους και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα γίνει το τελικό ραντεβού, ώστε να οριστικοποιηθεί η διαφαινόμενη συμφωνία και να υπογραφεί το συμβόλαιο ανανέωσης.

Στα μεταγραφικά, το όνομα του Ιβάν Κλάσνιτς ακούγεται έντονα. Η ΠΑΕ διέψευσε κάποια δημοσιεύματα ότι έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Κροάτη επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης. Ο διεθνής άσος πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όμως, πλέον, δείχνει να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο, καθώς έχουν κινηθεί πολλοί σύλλογοι της Ευρώπης για να τον αποκτήσουν.

Εξάλλου, η επικείμενη αποχώρηση του Μάρτιν Αρουαμπερένα από την ΑΕΚ έχει φουντώσει τη μεταγραφολογία για παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ενας από αυτούς είναι ο Κοσταρικανός Γκονζάλο Σεγκάρες. Ο 25χρονος αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ και φέρεται να εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του. Είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο του 2007.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή