Οι πρωταθλητές συμβουλεύουν

Οι πρωταθλητές συμβουλεύουν

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βλάσης Μάρας

Πρόκειται για ένα μοναδικό άθλημα. Οποιος ασχοληθεί με αυτό θα κάνει πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν όλοι. Μέσα από αυτό το άθλημα μπορείς να ελέγχεις μυαλό και σώμα. Το παιδί χάρη στην ενόργανη γυμναστική θα μάθει να πειθαρχεί και υπακούει. Για να ασχοληθεί κάποιος με την ενόργανη θα ξεκινήσει σε μικρή ηλικία και έτσι, μέσα από τον αθλητισμό, θα διαμορφώσει μια υγιή προσωπικότητα. Ακόμα και να μην ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό, θα φτιάξει ένα ωραίο γυμνασμένο σώμα.

Στεφανί Μπισμπίκου

Η ενόργανη είναι η βάση όλων των αθλημάτων. Γυμνάζει τέλεια το σώμα και αναπτύσσει όλες τις ικανότητες, δύναμη, ταχύτητα, αντοχή, ευλυγισία, αντανακλαστικά, ισορροπία, κιναίσθηση και το πιο βασικό απ’ όλα είναι ότι τα παιδιά μαθαίνουν πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, να προσηλώνονται σε ένα στόχο και να τον πετυχαίνουν, ενώ ακόμα και όταν πρωτοξεκινούν η αίσθηση της κατάργησης της βαρύτητας είναι μοναδική. Αν ένα παιδί αποφασίσει ν’ αλλάξει άθλημα, θα είναι πολύ καλά γυμνασμένο.

Λευτέρης Κοσμίδης

Θα ήταν καλό για ένα παιδί να ασχοληθεί με την ενόργανη, καθώς είναι ένα άθλημα που βοηθάει σε πολλά πράγματα. Ο μικρός μαθαίνει πειθαρχία, ενώ δυναμώνει το σώμα του και έτσι από την ενόργανη μπορεί να πάει σε όλα τα αθλήματα με άριστη φυσική κατάσταση. Η ενόργανη βοηθάει ένα παιδί να αναπτύξει ένα ωραία γυμνασμένο σώμα. Ο νεαρός αθλητής πρέπει να ξέρει ότι πρόκειται για ένα δύσκολο άθλημα και πρέπει να κάνει υπομονή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή