Ο Λάμπρος Χούτος και οι υπόλοιποι…

Ο Λάμπρος Χούτος και οι υπόλοιποι…

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γιορτινή ατμόσφαιρα των δύο πρόσφατων μεταγραφών του Ρεκόμπα και του Εστογιάνοφ στους «κυανέρυθρους», «χάλασε» εν μέρει από τη συμπεριφορά του Λάμπρου Χούτου που θέλησε να προπονηθεί, χωριστά από τους άλλους παίκτες του Πανιωνίου και μόνο μαζί με τους δύο Ουρουγουανούς και τον Ιταλό, προσωπικό γυμναστή του.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες του Χούτου ένιωσαν να μειώνονται από τη συγκεκριμένη κίνηση και κάποιος αναρωτήθηκε ειρωνικά, αν ο «Ιταλός» θέλει να παίξει… μόνος του, κόντρα στον Πανσερραϊκό, αύριο το βράδυ, ενώ ο Λίνεν, ο οποίος έχει παραμείνει «ουδέτερος» στις δύο μεταγραφές, δικαιολόγησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τον παίκτη για την απουσία του από τα φιλικά παιχνίδια με τον Ηλυσιακό και τον Αθηναϊκό και υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει κάτι για να σχολιάσω. Ετοιμαζόμαστε για τον παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ο Λάμπρος είναι ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου όπως και όλοι οι άλλοι. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το γόνατό του και έχασε κάποιες προπονήσεις καθώς επίσης και ένα πρόβλημα στο πόδι».

Ο Λίνεν «προσπέρασε» ως όφειλε τη συμπεριφορά του Χούτου, γιατί προέχει το αυριανό, εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ο Πανιώνιος, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, έχει ανάγκη, τουλάχιστον, την απόσπαση της ισοπαλίας.

Ο Χούτος νιώθει πολύ ενισχυμένος στον Πανιώνιο, από τη συνεισφορά του στις μεταγραφές των Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ και από τη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι ο «Λάμπρος μπορεί να είναι ο μελλοντικός πρόεδρος του Πανιωνίου». Οι εσωτερικές ισορροπίες του Πανιωνίου φαίνεται ότι διαταράχθηκαν, αλλά θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες, μπορεί να διαλύσει κάθε υποψία για την επιδείνωση των σχέσεων του Λίνεν με τον Χούτο και φυσικά, μεγάλη σημασία θα έχει ο χειρισμός του Φάνη Γαλλή, στο όλο θέμα και τη στάση που θα κρατήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή