ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ: Με πλήρη σύνθεση θα φύγει σήμερα για τη Μασσαλία ο Πανιώνιος, που από αύριο μέχρι και την Κυριακή θα μετάσχει στην Β΄ φάση της Ευρωλίγκας. Θα ταξιδέψουν και οι τραυματίες Γιάννης Θωμάκος (υποφέρει στο δεξί χέρι) και Κώστας Κοκκινάκης (έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς) και ο υποφέρων από πυώδη αμυγδαλίτιδα Γιάννης Μπεριστιάνος. Για τον Θωμάκο εκφράζεται αισιοδοξία ότι μπορεί να βοηθήσει, ο Κοκκινάκης δεν μπορεί να πιεσθεί, ενώ ο Μπεριστιάνος πάει καλύτερα. Ο Εθνικός, που μετέχει στην ίδια διοργάνωση, θα πάει στο Μαυροβούνιο χωρίς τον τραυματία Θοδωρή Καλακώνα.

ΠΑΛΗ: Δύο σπουδαίοι παλαιοί παλαιστές κατέλαβαν τις θέσεις των αντιπροέδρων στην Ελληνική Ομοσπονδία, πρόεδρος του Δ. Σ. της οποίας (και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής) είναι ο Αντώνης Τσαμεσίδης. Ο Οθων Μοσχίδης (4ος στους Ολυμπιακούς του 1968) έγινε α΄ αντιπρόεδρος και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος (2ος το 1972, 3ος το 1968), β΄. Ο 4ος του 2000, Κώστας Θάνος. είναι μέλος. Η υπόλοιπη σύνθεση του Δ. Σ. είναι: γενικός γραμματέας: Θ. Παπαδόπουλος, ειδικός: Ι. Μπονόβας, ταμίας: Ι. Πανανάκης, αναπληρωτής: Μιχ. Ψωρομίτας: μέλη: Π. Αθανασίου, Π. Βίγγος, Δ. Γιακουμέλος, Αθ. Καραθανάσης, Χρ. Παππούς, Σ. Παυλίδης, Αθ. Πελεκούδας, Βασ. Σαμαράς, Γ. Χριστοφόρου.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Ο Μανώλης Κατσιαδάκης αναμένεται να επανεκλεγεί σήμερα πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αντίπαλός του θα είναι ο πρώην συνεργάτης του Παναγιώτης Ντουράκος. Δικαίωμα ψήφου έχουν 46 σύλλογοι.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Ο Αυστριακός ποδηλάτης Μπέρναρντ Κολ είναι ο έβδομος αθλητής που αγωνίσθηκε στον εφετινό Γύρο της Γαλλίας και βρέθηκε ντοπαρισμένος και ο τέταρτος που είχε κάνει χρήση της νέας ουσίας ΣΕΡΑ, η οποία δρα όπως η ερυθροποιητίνη (ΕΠΟ), που βοηθάει στη βελτίωση της αντοχής. Ο Κολ είχε αναδειχθεί 3ος στον Γύρο. Με ΣΕΡΑ βρέθηκαν και οι Ιταλοί Ρικάρντο Ρικό και Λεονάρντο Πιέπολι και ο Γερμανός Στέφαν Σούμαχερ, με ΕΠΟ οι Ισπανοί Μανουέλ Μπελτράν και Μοϊσές Ντουένιας και με διεγερτικό ο Καζάχος Ντιμίτρι Φοφόνοφ.

ΘΑΝΑΤΟΣ: Ο Ρώσος αθλητής του χόκεϊ επί πάγου Αλεξέι Τσερεπάνοφ άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Ο 19χρονος αθλητής, που είχε επιλεγεί στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2007 από τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, κατέρρευσε ενώ μιλούσε στον πάγκο με συμπαίκτη του στην Αβανγκαρντ Ομσκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Τρία μετάλλια κατέκτησαν αθλητές της Α. Ε. Πετρούπολης, στο τουρνουά νέων του Κόπερ (Σλοβενίας), όπου αγωνίσθηκαν 450 αθλητές από εννέα χώρες. Χρυσό πήρε ο Δ. Παρθένης και ασημένια οι Γ. Ανδρικόπουλος και Π. Παρθένης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή