Κέρδισε εμπειρίες ο Πανιώνιος

Κέρδισε εμπειρίες ο Πανιώνιος

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την βαθιά… υπόκλιση στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πέρασε σαν «σίφουνας» από το Ελληνικό, νίκησε με 86-52 τους «κυανέρυθρους» που συνεχίζουν χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα και κυρίως «ξύπνησαν» άσχημες αναμνήσεις από το ευρωπαϊκό παρελθόν τους και ειδικά τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ (για το Κόρατς έχει ηττηθεί με διαφορά 53 πόντων). Η διαφορά δυναμικότητας της ΤΣΣΚΑ από τον Πανιώνιο, εφαρμόσθηκε από την θεωρία στην πράξη και η ρωσική ομάδα ήταν πολύ σοβαρή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να περιορισθούν σε ρόλο κομπάρσου. Οπως εύστοχα σχολίασαν αρκετοί φίλοι του «ιστορικού» -χαριτολογώντας- η ομάδα μπάσκετ δεν διαθέτει Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ για να προσθέσει φαντασία και ουσία στο παιχνίδι της, αν και από την διάθεση του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, εκτός από τον Ζορόφσκι, απουσίασε και ο Γιαννούλης, ενώ ο Κένταλ και ο Μάιλς έπαιξαν με στομαχικές διαταραχές.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε «μονόλογο» της ΤΣΣΚΑ, η οποία πιστοποιεί από νωρίς ότι μπορεί κάλλιστα να φτάσει στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, ενώ ο Πανιώνιος, όπως διαφαινόταν και στο πρόγραμμα των αγώνων, θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη νίκη του στον όμιλο, στην 4η αγωνιστική, όταν θα υποδεχτεί την Παρτιζάν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τσβέτκοβιτς 14, Γεωργαλής 2, Καλαμπόκης 11, Μάιλς 7, Νίκολιτς 10, Κένταλ 4, Μπάξτερ 4, Ξανθόπουλος, Ραΐσεβιτς.

ΤΣΣΚΑ: Βορόντσεβιτς 4, Λάνγκτον 10, Ζήσης 14, Λόρμπεκ 17, Κεϊρού 3, Κριάπα 2, Σισκάουσκας 6, Χόλντεν 8, Πλάνινιτς 9, Σαβρασένκο 4, Μόρις 9, Καούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή