Νικοπολίδης: Ευνοούμαστε, αλλά…

Νικοπολίδης: Ευνοούμαστε, αλλά…

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη γλώσσα της αλήθειας χρησιμοποίησε ο Αντώνης Νικοπολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Sentra 103,3. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις απ’ τη διαιτησία, τονίζοντας πάντως πως αυτό οφείλεται σε λάθη των διαιτητών τα οποία γίνονται σε όλους τους αγώνες: «Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται. Τα πέντε χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό αυτό γίνεται, αν ευνοηθεί, όλοι φωνάζουν. Υπάρχουν περιπτώσεις που ευνοούμαστε, αλλά τα λάθη που γίνονται είναι σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο στου Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Είναι θέμα διαιτησίας αυτό και όχι των ομάδων». Παραδέχθηκε δε ότι έχει τη διάθεση να υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρολεύκων» και στην επόμενη περίοδο: «Αν η διοίκηση και ο προπονητής πιστεύουν ότι μπορώ να βοηθήσω και τον επόμενο χρόνο, το θέλω και εγώ». Πρόσθεσε πως τον τελευταίο μήνα οι Πειραιώτες δεν παίζουν καλά τονίζοντας πως η διαφορά στην βαθμολογία μπορεί να εξανεμιστεί.

Περί κηπουρού

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με την επικείμενη πρόσληψη στον Δήμο Κηφισιάς ως δενδροκηπουρός: «Δεν ήξερα τον νόμο που υπάρχει. Οντως το 2005 κατέθεσα τα χαρτιά μου για πρόσληψη. Αποφάσισα στον Δήμο Κηφισιάς γιατί εκεί είναι που δουλεύει και η γυναίκα μου, στο τμήμα αθλητισμού. Το έκανα μόνο και μόνο για να ασχοληθώ με τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου. Οσο για το κηπουρός, έτσι έπρεπε να γίνει. Είμαι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου, με ειδικότητα γεωτροφικότητας. Αν γινόταν με άλλο τρόπο, θα ήταν παράνομο. Κανείς δεν θα μου πει τι θα κάνω».

– Στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα είναι αφιερωμένο το φετινό πρωτάθλημα εφόσον καταλήξει στον Ολυμπιακό, υποστήριξε χθες με δηλώσεις του ο Γκαλέτι κατά τη βράβευσή του για το ωραιότερο γκολ της τελευταίας αγωνιστικής. Οι Τοροσίδης, Μήτρογλου, Πατσατζόγλου και Γκαλίτσιος προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (16.45, Alpha).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή