Οι Καβαλίερς δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό για Πάρκερ

Οι Καβαλίερς δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό για Πάρκερ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κίνητρο την καλή οικονομική προσφορά που δύσκολα μπορεί να βρει παρόμοια στο ΝΒΑ, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση του Αντονι Πάρκερ και θα περιμένει την απάντηση του Αμερικανού παίκτη, αντικαθιστώντας τον Λιν Γκριρ και πλαισιώνοντας τον Τζος Τσίλντρες, εφόσον μείνει στους «ερυθρόλευκους».

Ο 34χρονος Πάρκερ, όμως, αναμένεται να δώσει προτεραιότητα στην παραμονή του σε ομάδα του ΝΒΑ, έστω και με λιγότερα χρήματα, γιατί δύσκολα θα σκεφτεί την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας οριακή ηλικία και παρά την επιτυχημένη θητεία του στη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στο οικονομικό δέλεαρ της πρότασής του που θα αφορά την υπογραφή διετούς, εγγυημένου συμβολαίου έναντι 6 εκατ. δολαρίων, στην περσινή μεταγραφή του Τσίλντρες που διαφήμισε την κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων και στην παρουσία του πρώην συμπαίκτη του Πάρκερ, Νίκολα Βούιτσιτς, στη Μακάμπι. Για τον Πάρκερ ενδιαφέρονται οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λε Μπρον Τζέιμς, που θα έχει συμπαίκτη τον Σακίλ Ο’ Νιλ και οι δύο «αστέρες» του ΝΒΑ λειτουργούν ως «μαγνήτες».

Παράλληλα, ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε ευτυχής για την παραμονή του στον Ολυμπιακό, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην ακαδημία Triple Crown που διοργανώνουν οι Αλβέρτης, Παπανικολάου και Ρεντζιάς.

Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε νέες δηλώσεις του επανέλαβε, σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον του, ότι είναι άγνωστη η ομάδα στην οποία θα παίξει την επόμενη περίοδο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT