Πισω απο τις Καμερες

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίεση για δεξί μπακ χαφ

Το αλισβερίσι του Παναθηναϊκού με τη Γιουβέντους για τον Γκριγκέρα το είχε αποκαλύψει η «Κ» περίπου μία εβδομάδα πιο πριν, από την περασμένη Τρίτη. Η επαφή έγινε με πρωτοβουλία της Γιουβέντους, η οποία τον πρότεινε «πακέτο» με τον Αλμιρόν, ο οποίος όμως έμεινε εξ αρχής απέξω γιατί δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και οι «πράσινοι» είναι πλήρεις στη θέση του. Ο Αντωνίου ενδιαφέρθηκε μόνο για τον Τσέχο διεθνή αλλά ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει, παρ’ ότι η τιμή ήταν άκρως δελεαστική με βάση το κασέ του. Τώρα, με τα μπλεξίματα του Μουν, η πίεση για δεξί μπακ χαφ είναι μεγαλύτερη και ίσως προκύψουν σύντομα εξελίξεις. Χρ. Κ.

Ανησυχία Στολτίδη

Αρκετές ημέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, είχαμε αναφέρει πως ο Ακης Στολτίδης αισθάνεται ενοχλήσεις στο σημείο όπου είχε χειρουργηθεί. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έκρυβε την ανησυχία του, καθώς υπολογίζει στον έμπειρο αμυντικό μέσο. Για πρώτη φορά από την ημέρα που πήγαν οι Πειραιώτες στην Αυστρία, ο Στολτίδης παραπονέθηκε χθες ότι πονάει χαμηλά στο πόδι και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Μήπως οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται να αγοράσουν όχι έναν, αλλά δύο αμυντικούς μέσους; Ισως ο ένας να είναι ο Λεντέσμα που αναμένεται να έρθει σήμερα στην Ελλάδα από την Αργεντινή. Ν. Ν. Γ.

Ξεπούλησαν, δεν πούλησαν

Η είδηση ότι η ΑΕΚ πούλησε τον Πλιάτσικα στη Σάλκε με 300 χιλ. ευρώ είναι λάθος. Οταν το αντίτιμο για την παραχώρηση ενός 21χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι τόσο χαμηλό, η σωστή είδηση είναι ότι η ΑΕΚ ξεπούλησε τον Πλιάτσικα στη Σάλκε. Χρ. Κ.

Εκθέτουν το χάντμπολ

Ο Πανελλήνιος ξαναχτύπησε! Δεν θέλει, λέει, να συμμετάσχει στο Κύπελλο ΕΗF του χάντμπολ. Λες και η παρουσία μιας ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη είναι θέμα… ορέξεως. Στην περίπτωση του Πανελληνίου, μάλιστα, υπάρχει δεδικασμένο, όταν το 2007 δεν θέλησε να πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να χάσουμε (ως χώρα) τη θέση. Μάλιστα, με αφορμή εκείνο το περιστατικό, η ΟΧΕ τροποποίησε το καταστατικό της, το οποίο προβλέπει πρόστιμο 7.500 ευρώ, δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και -4 βαθμούς ποινή στο νέο πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες της ομάδας (αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί;) με τη στάση τους δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για το τμήμα χάντμπολ και θέλουν να απεμπλακούν. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ας το ανακοινώσουν άμεσα, για να σταματήσει το ελληνικό χάντμπολ να εκτίθεται στην Ευρώπη τουλάχιστον… Δ. Λουκ.

Τσιγκούνης με χιούμορ

«Ο υφυπουργός κ. Ιωαννίδης όλο μαλώνει με την πρόεδρό μας Γιάννα Δεσποτοπούλου. Μαλώνει γιατί η πρόεδρός μας θέλει χρήματα για τους Αγώνες μας», είπε η αθλήτρια των Special Olympics Νάντια Λιανού στον υφυπουργό Αθλητισμού, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2011». Και ο υφυπουργός απάντησε με χιούμορ: «Ωραιότερη διαφήμιση για… Σκρουτζ δεν έχει γίνει». Απ’ αλλού περιμέναμε την είδηση και από αλλού βγήκε… Σπυρ. Σπαν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT