Στον «αέρα» η κλήρωση, επίθεση ΣΚΑΪ κατά NOVA

Στον «αέρα» η κλήρωση, επίθεση ΣΚΑΪ κατά NOVA

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, μια ημέρα πριν από την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα διενεργηθεί αύριο στη μία το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, θα ξεκαθαριστεί αν ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη πάρουν κλειδάριθμο, όπως με προχθεσινή της επιστολή ζήτησε η ΕΡΤ που έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Μέχρι στιγμής, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της λίγκας κλειδάριθμος θα δοθεί στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ λόγω συγκατοίκησης στο ΟΑΚΑ καθώς και στους ΠΑΟΚ και Αρη για λόγους ασφαλείας.

Στο αίτημα της ΕΡΤ, η Σούπερ Λίγκα απάντησε πετώντας το «μπαλάκι» στα δύο κανάλια, τη NOVA και τον ΣΚΑΪ, που μετέχουν στην κεντρική διαχείριση και διαρρέοντας ότι αυτά είναι που πρέπει να πάρουν θέση και για τον κλειδάριθμο, αλλά και για την πρόταση να μεταδίδονται οι αγώνες των ομάδων αυτών κάθε Σάββατο στις 19.00.

Η μοναδική εξέλιξη που υπήρξε χθες ήρθε από τον ΣΚΑΪ ο οποίος με δελτίο Τύπου που εξέδωσε αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ και στράφηκε κατά της NOVA υποστηρίζοντας ότι η μη εύρεση λύσης στη διαπραγμάτευση του συνδρομητικού με τη δημόσια τηλεόραση για το θέμα των στιγμιοτύπων βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Τονίζει δε ότι σε περίπτωση που λόγω του αδιεξόδου ο ΣΚΑΪ δεν είναι σε θέση να προβάλει στην κυριακάτικη αθλητική του εκπομπή στιγμιότυπα των αγώνων των δύο ομάδων της ΕΡΤ, η συμφωνία με τη Σούπερ Λίγκα δυναμιτίζεται!

«Αδιέξοδο»

«Σας γνωρίζουμε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανταλλαγή στιγμιοτύπων των αγώνων βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η NOVA αδικαιολόγητα και παρά το πνεύμα των συμβάσεών μας, απέρριψε την πρόταση της ΕΡΤ -προϊόν των διαπραγματεύσεών μας- και έως σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων ή για την έναρξη αυτών. Η τυχόν αδυναμία μας εξαιτίας αυτού του λόγου να συμπεριλάβουμε στην αθλητική εκπομπή μας στιγμιότυπα των αγώνων εκτός κεντρικής διαχείρισης δυναμιτίζει τις συμβάσεις μας και τη σχέση με τη SUPERLEAGUE», αναφέρεται χαρακτηριστικά, δίνοντας τον τόνο της «καραμπόλας» του ζητήματος δύο καναλιών (ΕΡΤ – NOVA), που έχει επίδραση στο τρίτο (ΣΚΑΪ).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT