Εχασε τον αγώνα και τον Καραγκούνη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με 2-0 από τη Βασιλεία γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του. Οι «πράσινοι» ήταν νωχελικοί στο α΄ ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσουν αξιόλογη φάση. Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο με 2 – 3 κλασικές ευκαιρίες αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Αλμεράρες εκμεταλλευόμενος αβίαστο λάθος του Καντέ στο 64΄. Οι «πράσινοι» έπαιξαν με 10 παίκτες από το 79΄ λόγω ανόητης αποβολής του Καραγκούνη (πιθανότατα θα χάσει τον πρώτο προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ) και δέχτηκαν δεύτερο γκολ από το Κούγκελ στο 85΄.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Κοστάντζο, Καϊγκάντ, Χούγκελ, Στρέλερ, Αλμεράρες, Σαχίρι, Τσαφάρι, Ινκουμ, Ντα Σίλβα, Σεράτι, Σαχίν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μελίσσης (46΄ Σαριέγκι), Σπυρόπουλος, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Μάτος (73΄ Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (70΄ Πετρόπουλος), Νίνης (46΄ Γκάμπριελ), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης

Απόλυτα ικανοποιημένος από το υλικό που έχει την φετινή χρονιά δήλωσε χθες στην κρατική τηλεόραση ο Χενκ Τεν Κάτε, πριν από το φιλικό: «Οι οπαδοί μας θα είναι περήφανοι. Εχουμε ένα εξαιρετικό υλικό, δουλεύουμε πολύ σκληρά σε καθημερινή βάση. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία επί του παρόντος είναι να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση. Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ πιο ισχυρή από την περυσινή σεζόν. Η άφιξη του Σισέ έδωσε ώθηση και στους παλιότερους παίκτες. Για παράδειγμα ο Σαλπιγγίδης. Ο Κατσουράνης θα είναι ο προπονητής εντός γηπέδου. Ο Λέτο είναι ένας φανταστικός παίκτης. Μέχρι τώρα είμαστε καλυμμένοι σε όλες τις θέσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντοτε ψάχνει για καλούς, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «πρασίνων».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT