ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την πλήρη αντίθεσή της στο σχέδιο ανασυγκρότησης της Ευρωλίγκας εξέφρασε η λίγκα του ισπανικού μπάσκετ (ACB). Ο πρόεδρος της Uleb, αλλά και της ACB, Εδουάρδο Πορτέλα, είχε εκφράσει εξ αρχής την αντίθεσή του στα σχέδια του πρώην συνεργάτη του, Καταλανού «εγκεφάλου» της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου. Πριν από την αυριανή κλήρωση για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, η ACB θα προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Ελβετίας, καθώς και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

ΠΟΛΟ: Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια.

ΣΤΙΒΟΣ: Ο Πανελλήνιος αναδείχθηκε πρωταθλητής σύλλογος στους εφήβους και στις νεάνιδες. Οι καλύτερες επιδόσεις: ύψος: Μάστορας 2,14, σφυροβολία: Ανδρ. Παπαδοπούλου 60,89, επί κοντώ: Μανού 4,10, δισκοβολία: Αναγνωστοπούλου 48,07.

ΕΘΝΙΚΗ: Ικανοποιημένος ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά «Κύπελλο Σαμαρτζίδης», στο οποίο η εθνική πόλο γυναικών έκανε τη γενική δοκιμή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης. Δεν ήταν τόσο οι νίκες επί τριών σπουδαίων ομάδων, που επίσης θα μετάσχουν στο πρωτάθλημα (Ιταλία με 12-7, Αυστραλία με 9-6 και Ισπανία με 7-4, ενώ χάσαμε μόνο από τη Ρωσία με 6-11), όσο η βελτίωση που παρουσίασαν οι παίκτριές του σε μερικούς τομείς. Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε πρωταθλητής εφήβων, με 2ο τον Ν.Ο. Χανίων και 3ο. τον Α.Ο. Π. Φαλήρου.

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ: Για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Μπενουά Πεσιέ, ο οποίος αγωνίζεται για τα ελληνικά χρώματα, έχασε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο της Σλοβακίας. Ο Χρήστος Τσακμάκης ήρθε 14ος.

ΤΕΝΙΣ: Στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης επέστρεψε ο Ρότζερ Φέντερερ, ύστερα από τη νίκη του στο Γουίμπλεντον (5-7, 7-6, 7-6, 3-6, 16-14 τον Αντι Ρόντικ). Στις γυναίκες, η Σερίνα Γουίλιαμς νίκησε την αδελφή της Βίνους με 7-6, 6-2.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT