Ενισχύεται… εκ των έσω ο Ολυμπιακός

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την επέκταση στο συμβόλαιο του Λουτσιάνο Γκαλέτι, χθες, ήταν η σειρά του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα για ν’ ανανεώσει μέχρι το 2011 το υπάρχον συμβόλαιό του (είχε ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι).

Την ίδια στιγμή στασιμότητα επικρατεί στην ενίσχυση των κενών θέσεων, που έχουν δημιουργηθεί από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών, με την ανησυχία να είναι έκδηλη στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της κουβέντας των κ. Κόκκαλη – Κετσπάγια, στην οποία ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ζήτησε να εξεταστούν νέες λύσεις για τις μεταγραφές, με πρώτο στόχο την απόκτηση ελεύθερων ή δανεικών παικτών, ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη να πληρωθούν οι ομάδες τους.

Αυτή η εξέλιξη μηδενίζει τις πιθανότητες να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Κιμ Κάλστρομ και Μαρκ Γκονζάλες, οι σύλλογοι των οποίων αξιώνουν αρκετά χρήματα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια από την πλευρά του θέλει άμεσα τρεις παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, στην αριστερή πτέρυγα και στην επίθεση. Ψηλά στη λίστα του βρίσκεται ο Ισπανός μέσος της Σεβίλλης, Εντσο Μαρέσκα, ο οποίος, όπως ακούγεται, παραχωρείται έναντι περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Στην αριστερή πτέρυγα ο Μαρκ Γκονζάλες δείχνει ν’ απομακρύνεται, λόγω της οικονομικής κρίσης και αναζητείται φθηνότερος, με επικρατέστερο τον Αρμεντέρος της Σεβίλλης, με τη μορφή δανεισμού. Στην επιθετική γραμμή το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Φερνάντο Μοριέντες, Γιόσι Αλντιντορ και Εντού.

Αναφορικά με την ανανέωση του Λεντέσμα, ο παίκτης στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει ετήσιες απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του «λύκου», προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, ώστε στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Αντίθετα, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έβαλε χθες την υπογραφή του. Ο Αργεντινός, με δηλώσεις του, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος. «Ολα έγιναν σχετικά γρήγορα, γιατί και οι δύο πλευρές είχαμε συμφωνήσει και δεν υπήρχαν προβλήματα. Για μένα είναι ευτυχία και χαρά γιατί και η οικογένειά μου νιώθει πάρα πολύ καλά εδώ και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα είδα ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος διαφορετικός, ο οποίος μου έχει δώσει πολλά πράγματα, τα οποία εγώ εκτιμάω και θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου», τόνισε.

Ο Αργεντινός μέσος αναφέρθηκε και στους μελλοντικούς του στόχους με την «ερυθρόλευκη», φανέλα, λέγοντας: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Φέτος έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα επαναλάβουμε την περυσινή μας επιτυχία και θα πάμε και ακόμα καλύτερα. Οσον αφορά τον ρόλο του ηγέτη, θα ήθελα να πω ότι η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει ή χάνει και θα προσπαθήσουμε εμείς να συμπεριφερθούμε όσο καλύτερα γίνεται».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT