Πρόταση Ολυμπιακού για Ρόμπινσον αποκαλύπτει η «Ποστ»

Πρόταση Ολυμπιακού για Ρόμπινσον αποκαλύπτει η «Ποστ»

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο η Σιένα δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της για να αποδεσμεύσει τον Τέρελ ΜακΙντάιρ, ο Ολυμπιακός θα έχει στραμμένο το βλέμμα του σε κάθε πιθανή ή… απίθανη περίπτωση για τη θέση του γκαρντ. Ο Νέιτ Ρόμπινσον των Νιου Γιορκ Νικς δεν ανήκει στις απίθανες περιπτώσεις, ανήκει όμως στις πολύ δύσκολες.

Το οικονομικό μέρος της υπόθεσης ίσως να μην είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, αλλά οι αρκετοί συνδιεκδικητές από το ΝΒΑ αναμένεται να δυσκολέψουν πολύ την επιθυμία των «ερυθρολεύκων» να εντάξουν στο δυναμικό τους τον βραχύσωμο γκαρντ.

«Θα σκεφτούμε κάθε ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Νέιτ», είπε ο ατζέντης του παίκτη, Ααρον Γκούντγουιν, και συνέχισε: «Εχουμε ακούσει για την ελληνική ομάδα και ενδιαφέρονται πάρα πολύ».

Με την υπόθεση αυτή ασχολούνται αρκετά και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, με τη «Νιου Γιορκ Ποστ» να αναφέρει πως: «Ο Νέιτ Ρόμπινσον ίσως παίξει στην Ελλάδα για 5 εκατομμύρια δολάρια!». Τόση είναι η πρόταση των «ερυθρολεύκων» για δύο χρόνια, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, χωρίς αυτή να επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ.

Ενας από τους στόχους των Πειραιωτών, πάντως, από χθες αποτελεί παρελθόν αφού ο Τράβις Χάνσεν επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ με το ρωσικό διαβατήριο περίμενε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι με τη σειρά τους περίμεναν τον ΜακΙντάιρ, ο οποίος περιμένει τη Σιένα να μειώσει τις απαιτήσεις της για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, ενώ ο Μιχάλης Πελεκάνος αναμένεται να δοθεί δανεικός. Τέλος, ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του Τζος Τσίλντρες στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη περίοδο, με τον Αμερικανό φόργουορντ να δηλώνει:

«Δήλωσα και σε εφημερίδα της Ατλάντα ότι θεωρώ πως άφησα κάτι στη μέση. Το εννοώ αυτό. Οταν ήρθα πέρυσι στην ομάδα είχα κάποιους στόχους που δεν επιτεύχθηκαν κι αυτό θέλω να κάνω. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είμαι ακόμα καλύτερος, γιατί έχει περάσει ένας χρόνος και ξέρω καλύτερα τα παιδιά και το τι θέλει ο κόουτς από μένα. Ολη η ομάδα θα είναι καλύτερη, γιατί οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι λίγες κι αυτό είναι σημαντικό. Εύχομαι μόνο να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός είτε σε μένα είτε σε κάποιο άλλον παίκτη, που θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Θέλουμε και λίγη τύχη και φέτος θα είναι όλα διαφορετικά».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT