Δυνατό τεστ για τους βασικούς του Παναθηναϊκού

Δυνατό τεστ για τους βασικούς του Παναθηναϊκού

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα των βασικών του Παναθηναϊκού έφθασε! Στο πιο σοβαρό παιχνίδι της προετοιμασίας, σήμερα με τη Χόφενχαϊμ (19.00), ο Χενκ Τεν Κάτε θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τους Σισέ, Καντέ, Λέτο και Κατσουράνη.

Αλλωστε το τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του: «Πρέπει να βάλω κάποια κομμάτια στη σειρά, όπως είναι ο Ζιλμπέρτο που μόλις ήρθε. Είναι ένας παίκτης που θα είναι μέλος της βασικής ενδεκάδας κάτω από νορμάλ συνθήκες, οπότε πρέπει να περιμένουμε κάποιες θέσεις».

Στο φιλικό, ίσως χρησιμοποιηθούν και οι Σίλβα, Μπιάρσμιρ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά, χθες παρά το γεγονός ότι αμφότεροι έφτασαν προχθές στο Κιτζμπίελ της Ελβετίας. Ο Σουηδός προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα, αντίθετα με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος μετά το κύπελλο Συνομοσπονδιών πήρε άδεια δύο εβδομάδων.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον δεξιό δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα αγωνισθεί το σημερινό παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντε Ρουκάβινα, που νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και των δύο ποδιών.

Στο Κίτσμπουχελ βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας, ο οποίος θα παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας, αλλά και το αυριανό φιλικό με τη Χόφενχαϊμ.

Βέρντερ για Σιμάο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fussballtransfers. com» οι ιθύνοντες της Βέρντερ εξετάζουν την απόκτηση του Σιμάο (ρήτρα 6,5 εκατ. ευρώ), αφού θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Πρώτος στόχος της ομάδας της Βρέμης είναι ο Τιμ Μπορόφσκι, όμως, οι διαπραγματεύσεις δεν κυλάνε ομαλά και πλέον εξετάζονται και άλλες λύσεις.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Σιμάο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ Βρέμης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Αφρικανό ενδιαφέρονται επίσης οι Μπάγερν, Πόρτο και το Αμβούργο.

– Τον Παναθηναϊκό στην κορυφή ευελπιστεί να δει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. «Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε μια μεταβατική περίοδο. Ο χρόνος πίεσε πάρα πολύ. Δεν πιστεύω ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό ότι αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία. Ο κόσμος θα δει έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό και ελπίζω να είναι κορυφής», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Novasport FM.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT