ΑΕΚ: «Μάννα εξ ουρανού» στο ταμείο της ΠΑΕ

ΑΕΚ: «Μάννα εξ ουρανού» στο ταμείο της ΠΑΕ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύρωστος επενδυτής (Κύπριος κατά μια εκδοχή), ο οποίος έχει έδρα την Ελβετία, προτίθεται να καταβάλλει ποσό εννέα εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί περίπου στο 30% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με το ποσό αυτό θα καλυφθεί το υπολειπόμενο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση της 25ης Ιουνίου και για την οποία έχει ήδη συγκεντρωθεί το ποσό των έξι εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε με χθεσινή ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι στην παρούσα χρονική περίοδο είναι σε εξέλιξη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκατομμύρια ευρώ», τονίζεται σχετικά.

Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλάζει σημαντικά. Τα ποσοστά όλων των μετόχων, εκτός του Νίκου Νοτιά, μικραίνουν και η εταιρεία θα είναι πλέον στην κατοχή δύο μεγαλομετόχων. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο νέος επενδυτής θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για ν’ αγοραστούν αξιόλογοι παίκτες και να ισχυροποιηθεί η ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος, με την ενδεχόμενη εισροή χρημάτων, αναμένεται να είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος επιθετικός έχει μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Εγώ σε θέλω στην ομάδα. Το ξέρεις πολύ καλά ότι μου αρέσεις σαν παίκτης από την περίοδο που ήμουν στον Ολυμπιακό και σε ήθελα», του είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει η ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό.

Στα αγωνιστικά, η δοκιμή του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το σημερινό φιλικό με την Κλουζ (19.00) έδειξε σύστημα 4-3-3.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT