Πισω απο τις Καμερες

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φλερτάρει» με… μια νάρκη η ΑΕΚ

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λεονάρντο, μέσα στις προτεινόμενες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση είναι και ο Εκι Γκονζάλες. Ενας παίκτης με τεράστιο ταλέντο, αλλά και εκρηκτικό χαρακτήρα. Στα τέσσερα χρόνια και τους τέσσερις μήνες που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, γρονθοκόπησε τους Παπαδόπουλο, Δάρλα, Γκαλίνοβιτς, κουτούλησε τον Μάντζιο και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Πεσέιρο. Εκτός από τη λέξη πρωτάθλημα, στη φετινή ΑΕΚ ακούγεται αρκετές φορές και η λέξη πειθαρχία. Αραγε, εάν έρθει ο Αργεντίνος, θα κυλήσουν όλα ομαλά; Δ. Λουκ.

Πιο αξιόπιστος

Η μεταγραφή του Τόμας Κελάτι μπορεί να μην… ενθουσίασε τον κόσμο του Ολυμπιακού, όμως χαροποίησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης που έλειπε από το περσινό ρόστερ των «ερυθρολεύκων», καθώς θεωρείται ένας βελτιωμένος Λιν Γκριρ. Δεν θεωρείται τόσο οργανωτής, αλλά είναι ένας σκόρερ πολύ πιο αξιόπιστος από τον Γκριρ και πολύ πιο σταθερός.Σ. Δ.

Οι μεταλλιούχοι

Στη διάθεση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έθεσαν τους εαυτούς τους οι Ελληνες ολυμπιονίκες, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο ΣΕΟ με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο. Το θέμα είναι ότι οι ολυμπιονίκες έχουν γίνει δύο σύλλογοι, καθώς οι μεταλλιούχοι αποσχίστηκαν και δημιούργησαν άλλο σύλλογο. Αρα, οι μη μεταλλιούχοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ΕΟΕ. Μένει να δούμε την επόμενη κίνηση των μεταλλιούχων…Σπυρ. Σπαν.

Εγγυητές… υποσχέσεων

Στον αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Λίγο πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου έγιναν προτάσεις σε αρκετούς παίκτες και αυτοί συμφώνησαν με κάποια χρήματα. Τώρα, έχουν αρχίσει συζητήσεις για μειώσεις. Οταν, όμως, έγιναν οι προτάσεις, κάποιοι είχαν μπει εγγυητές στις υποσχέσεις. Τώρα, νίπτουν τας χείρας των…Σπυρ. Σπαν.

Εχουν μέλλον

Και οι τέσσερις πιτσιρικάδες που πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια μαζί του σε Αυστρία και Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έδειξαν πως έχουν μέλλον. Ο λόγος για τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σοϊλέδη, Νικλιτσιώτη και Βασιλόγιαννη. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δείχνει πως είναι πλέον σε θέση να παίξει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, όποτε τον χρειαστεί ο Γεωργιανός τεχνικός. Ο Σοϊλέδης δούλεψε πολύ στο κομμάτι της βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης και μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες ως αριστερός χαφ. Ο Βασιλόγιαννης βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Ομως, εκείνος που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις είναι ο Νικλιτσιώτης. Το ποδοσφαιρικό του θράσος ενδέχεται να του χαρίσει πολλά λεπτά συμμετοχής στη νέα περίοδο.Ν. Ν. Γ.

Από τον ίδιο

Θα πάρει χρόνο -ενδεχομένως περισσότερο από τέσσερις μήνες- η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και με τις έως τώρα ενδείξεις, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που απαιτείται (40 εκατ. ευρώ) θα καλυφθεί από τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη.Ν. Ν. Γ.

Θέλει προσοχή

Η αυτόνομη κατάδυση (αυτή με την μπουκάλα, δηλαδή) είναι σπορ για σχεδόν όλες τις ηλικίες. Παιδιά από δέκα ετών μπορούν να καταδυθούν, αλλά με περιορισμούς, όπως διευκρινίζει ο ίσως κορυφαίος Ελληνας αυτοδύτης, ο Κώστας Θωκταρίδης. Κανονικά μπορούν να κάνουν όσοι είναι τουλάχιστον 16 ετών και, φυσικά, δεν αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας.Ν. Α. Κων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT