Συντομα

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Ετοιμος για προσφυγή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υλοποιήσει την απειλή του, ότι θα καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης της ΚΟΕ για μείωση των ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα πόλο. Εξαρχής είχε ταχθεί κατά της σχετικής πρότασης, που έγινε απόφαση, υποστηρίζοντας ότι οι τρεις ξένοι δεν εμποδίζουν την πρόοδο των νεαρών Ελλήνων και ότι όσοι αξίζουν να αγωνίζονται στις ομάδες τους, παίζουν. Ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει ότι αν αποφασιστεί να μειωθούν οι αλλοδαποί, τότε ίσως πάρει πολλούς κοινοτικούς και μετά να προσφύγει στα δικαστήρια, όπου πιστεύει πως θα δικαιωθεί. Μόνο την Ιταλία νίκησε (5-4) η εθνική μας ομάδα νεανίδων στο τουρνουά «Κύπελλο Πυθία» και κατετάγη 4η με 3 βαθμούς. Τ’ άλλα αποτελέσματά της: με Ολλανδία 7-11, Ισπανία 8-8, Αυστραλία 8-15. Βαθμολογία: Ιταλία 6, Αυστραλία 6, Ισπανία 3, Ελλάς 3, Ολλανδία 2.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Αρη ο Χατζηβρέττας

Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Χατζηβρέττας, όπως ανακοίνωσε χθες η «κίτρινη» ΚΑΕ. «Ο Αρης είναι μια ομάδα που ήθελα να παίξω. Ερχομαι σε μια μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα, με μεγάλους στόχους, που παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Δύο μετάλλια

Με ένα χρυσό και ένα χάλκινο επέστρεψε η ελληνική αποστολή της ποδηλασίας από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας νέων – εφήβων της Λευκορωσίας (Μινσκ). Ο έφηβος Κώστας Καραγεώργος πρώτευσε στο κέιριν, ενώ ο Χρήστος Βολικάκης, στο ίδιο αγώνισμα, κατέλαβε την 3η θέση στους νέους.

ΤΖΟΥΝΤΟ

«Χάλκινος» ο Τσοκούρης

Ο Δαυίδ Τσοκούρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (73 κ.) στο τουρνουά τζούντο νέων (-20), που διεξήχθη στο Πετς της Ουγγαρίας. Επικράτησε στον ένα «μικρό τελικό» του Νίκου Μουζενίδη, που κατετάγη 5ος, και έδωσε τις καλύτερες εξετάσεις εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο «Ειρήνης και Φιλίας».

«Special Οlympics»

Πιο… κοντά στο 2011

Από το… μικροσκόπιο της Διεθνούς Επιτροπής των «Special Οlympics» περνάει αυτές τις ημέρες η Οργανωτική Επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων «Special Olympics Αθήνα 2011». Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής δήλωσαν ότι έμειναν ενθουσιασμένοι από το κτίριο που διέθεσαν στην Οργανωτική Επιτροπή τα «Ολυμπιακά Ακίνητα», τον σχεδιασμό των δράσεων που έχουν γίνει έως τώρα, τα έντυπα που έχουν εκδοθεί και το πρόγραμμα επικοινωνίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT