Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

DAILY SΤΑRΜπολτ: Ζηλεύω τον Ρονάλντο

Ο βασιλιάς των σπριντ Ουσέιν Μπολτ αποκάλυψε ότι ζηλεύει το μέγεθος της δημοφιλίας και του μισθού του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί να κέρδισε τρία oλυμπιακά χρυσά και να έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 και τα 200 μέτρα, αλλά ο Τζαμαϊκανός κερδίζει πολύ λιγότερα από τα χρήματα που βάζει στον λογαριασμό του ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετά τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Οταν το έμαθα, ευχήθηκα να ήμουν εγώ στη θέση του» δήλωσε ο Μπολτ. «Κρίμα που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η ομάδα έχει κι άλλους καλούς σκόρερ. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και τη Γιουνάιτεντ. Επαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαι καλός για επιθετικός. Είμαι περισσότερο αμυντικός ή μέσος. Δεν μπορώ να βάλω γκολ», ομολόγησε ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη.

SΡΟRΤ.es

Ο Μασκεράνο θέλει Μπάρτσα

Ο Αργεντινός μέσος της Λίβερπουλ Χαβιέρ Μασκεράνο είναι η πρώτη προτίμηση του προπονητή της Μπαρτσελόνα Πέπε Γκουαρδιόλα για να δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ευρώπης. Ομως, η αντίθεση του τεχνικού των «Ρεντς» Ράφα Μπενίτεθ αποτελεί εμπόδιο στη μετακίνηση του παίκτη στο Καμπ Νου. Ο ατζέντης του Μασκεράνο, ο Γουόλτερ Τέιμερ, αναγνωρίζει ότι ο Αργεντινός θέλει αλλαγή περιβάλλοντος: «Η Μπαρτσελόνα θα ήταν η καλύτερη επιλογή, αφού ο Χαβιέρ επιθυμεί να έρθει στην Ισπανία. Εχει κουραστεί από τη ζωή στην Αγγλία», είπε. Ενας από τους λόγους που θέλει να φύγει είναι η ταλαιπωρία που έχει η γυναίκα του με τη βίζα της όποτε θέλει να μπει στη χώρα. «Είναι πάντα μια οδύσσεια για κείνην», δήλωσε ο ατζέντης.

LΑ RΕΡUΒΒLΙCΑ

Ο ατέλειωτος Γολγοθάς του Γιάο

Ο Γολγοθάς του Κινέζου μπασκετμπολίστα Γιάο Μινγκ δεν έχει τέλος. Στις τρεις περιόδους από το 2006 έως το 2008 ο Γιάο έχασε συνολικά 86 αγώνες λόγω τραυματισμού, αλλά η περσινή χρονιά πήγαινε χωρίς προβλήματα μέχρι τη φάση των πλέι οφ. Ο σέντερ των Χιούστον Ρόκετς είναι πλέον υποχρεωμένος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του πόδι και να χάσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν, 2009-2010. Αν όλα πάνε καλά θα μπορέσει, δηλαδή, να επιστρέψει για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ το 2011. Ο ίδιος μίλησε μέσω του ατζέντη του και εκδήλωσε την αισιοδοξία του για το μέλλον του και για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Α ΒΟLΑ

Πολυέξοδο το Καμπιονάτο

Είναι βέβαιο ότι η βασίλισσα της θερινής μεταγραφικής περιόδου φέτος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης του Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως συνολικά μέχρι στιγμής οι ιταλικές ομάδες είναι αυτές που έχουν επενδύσει τα περισσότερα χρήματα αυτό το καλοκαίρι για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι ιταλικές ομάδες είχαν ξοδέψει κοντά στα 338 εκατομμύρια ευρώ σε συμβόλαια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ισπανική λίγκα με 283 εκατ. ευρώ. Στο εικονικό βάθρο των εξόδων ανεβαίνει και η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με τα έξοδά της αυτό το καλοκαίρι να ανέρχονται ήδη στα 264 εκατ. ευρώ. Το περίεργο είναι ότι μεταξύ των ιταλικών συλλόγων τα περισσότερα χρήματα έχει δώσει η Τζένοα, που ξόδεψε πάνω από 63 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει το ρόστερ της. Ακολουθούν η Μίλαν με 57,5 εκατ. ευρώ και η Γιουβέντους με 52 εκατ. ευρώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT