Συντομα

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΡΙΣΑ

Παρελθόν ο Τσίγκας

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Θανάσης Τσίγκας. Ο Ελληνας επιθετικός ενημερώθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίζη ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του και θα ήταν καλό για τον ίδιο να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του. Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Λάρισας για λύση του συμβολαίου του Φακούντο Πάρα με υπαιτιότητα του Αργεντινού και τη θέση του θα πάρει ο Βραζιλιάνος Ντέλσον Φερέιρα.

ΑΡΗΣ

Παίζει ο Φερνάντες

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη ενδέχεται να κάνει στο αυριανό φιλικό (μετατέθηκε κατά μια ημέρα) με τη Λιβόρνο ο Νταρίο Φερνάντες. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και ο Μαζίνιο ίσως του δώσει χρόνο συμμετοχής.

ΠΑΟΚ

Πιο κοντά ο Βιτόλο

Η Ρασίνγκ Σανταντέρ ανακοίνωσε χθες επίσημα τη λύση συμβολαίου με τον Βίκτορ Βιτόλο και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την ενεργοποίηση της συμφωνίας του Ισπανού αμυντικού μέσου με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» σήμερα αναχωρεί με προορισμό το Οσλο, όπου την Πέμπτη θα αγωνιστεί με τη Βαλερένγκα για το Europa League. Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει και στον Πάμπλο Κοντρέρας, που είναι τραυματίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αφίχθη στην Ιταλία

Στο Μπολζάνο της Ιταλίας βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ηρακλή, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στη διάρκεια του οποίου θα δώσει φιλικά με ιταλικές ομάδες, αρχής γενομένης αύριο κόντρα στην Πάρμα.

ΣΤΙΒΟΣ

Επτά προκρίσεις

Καταπληκτικό ποσοστό πρόκρισης (επτά στους δέκα) σε τελικούς είχαν οι Ελληνες, που πήραν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, στη Λιθουανία. Καλύτερος όλων ήταν ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος στον ημιτελικό με 20.94 κατέρριψε το ρεκόρ εφήβων των 200μ., που κατείχε ο Κ. Κεντέρης με 21.05 από το 1992. Στον τελικό με 21.16 τερμάτισε 4ος. Στο μήκος, 7ος αναδείχθηκε ο Δημ. Μιχαλέλης με 7,49μ. και 11ος ο Ν. Καψής με 7,08 (7,40 στον προκριματικό), η Λορ. Μάνου κατετάγη 8η στο επί κοντώ με 3,90 και η Αντρ. Παπαδοπούλου 8η στη σφυροβολία με 57,85μ. (58,33 στον προκριματικό). Η Χρ. Αναγνωστοπούλου πήρε την 9η θέση στον ακοντισμό με 45,95 (48,42 στον προκριματικό) και ο Γρ. Βουτσινάς την 11η στα 3.000μ. στιπλ με 9.09.27 (9.07.94 στον προκριματικό). Η Ελλάς με 9 βαθμούς κατετάγη 27η. Πρώτευσε η Γερμανία με 267.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Δύο χρυσά μετάλλια

Δύο χρυσά μετάλλια, δύο τέταρτες θέσεις, μία έκτη και μία δωδέκατη, είναι ο απολογισμός των Ελλήνων αθλητών από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών, που ολοκληρώθηκε στο Ράτσιτσε της Τσεχίας. Οι Τριανταφυλλιά Καλαμπόκα και Χριστίνα Γιαζιτζίδου τερμάτισαν πρώτες στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Παγκόσμιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν και οι Στέργιος Παπαχρήστος – Γιώργος Τζιάλλας στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου. Μια ανάσα από το βάθρο έφτασαν τόσο στο διπλό σκιφ οι Τζανίνης -Δουφλιάς, όσο και στο διπλό ελαφρύ οι Λευτέρης και Γιώργος Κόνσολας, που τερμάτισαν 4οι.

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Εξι στο Παγκόσμιο

Εξι αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ εφήβων-νεανίδων, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα (31/7-2/8). Είναι οι Μ. Συρίγος, Μαν. Καστρίσιος, Αν. Αναγνωστόπουλος, Δημ. Μαρούλης, Τρ. Τζινιέρης και Σ. Πιπιτσούλη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT