Αντωνίου: Να σταματήσουν η απαξίωση και η γκρίνια

Αντωνίου: Να σταματήσουν η απαξίωση και η γκρίνια

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα να σταματήσει η απαξίωση της ομάδας και των ανθρώπων της έπειτα από κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα, έστειλε χθες ο Κώστας Αντωνίου όχι με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αλλά μέσω δήλωσής του σε αθλητική ιστοσελίδα. Μιλώντας στο gazzetta.gr ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ζήτησε να σταματήσει η γκρίνια για να μπορέσει η ομάδα να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, κόντρα στη Σπάρτα στο ΟΑΚΑ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να στρέψουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Τρίτης. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς τώρα. Μόνο η πρόκριση. Από κει και πέρα, θα πρέπει να σταματήσει η απαξίωση προς ανθρώπους της ομάδας αλλά και προς την ίδια την ομάδα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Εχει γίνει μια επένδυση και ας σταματήσει επιτέλους η γκρίνια για να πάμε στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Η ήττα σοκ στην Πράγα ήταν σαν μια πέτρα που ράγισε το γυαλί της ευφορίας στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όπου όλα έμοιαζαν να βαίνουν καλώς μετά την αναστροφή του κλίματος με τις μεταγραφές του Σισέ, του Λέτο και του Κατσουράνη. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης για την εικόνα και το αποτέλεσμα στην Πράγα είναι φανερή, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή το ζητούμενο είναι να επανέλθει η ηρεμία και να μην παρθούν αποφάσεις κάτω από πίεση και πανικό. Θέμα Τεν Κάτε δεν έχει τεθεί και δύσκολα θα τεθεί ανοικτά, ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και μια αλλαγή προπονητή στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμα κι αν του χρεωθούν ευθύνες για μια ευρωπαϊκή αποτυχία, δεν πρόκειται να βοηθήσει σε τίποτα. Στην ομάδα έχουν έλθει πέντε νέοι παίκτες, οι τρεις εκτός των οποίων θεωρούνται «πρώτης κλάσης» και σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα δημοσίως, ανοικτό παραμένει το θέμα της ενίσχυσης του Παναθηναϊκού με μία ή δύο μεταγραφές ακόμα. Ο Αύγουστος έχει ευκαιρίες και αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον, θα γίνουν κινήσεις ανάλογα με την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

– Και μέσα σ’ όλα, να και μια ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό: το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ενέκρινε τη ΜΠΕ του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, οπότε δεν απομένουν πλέον παρά μόνο οι υπογραφές του υπουργού Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά, και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, ώστε να εκδοθεί επιτέλους η οικοδομική άδεια για να αρχίσουν τα έργα θεμελίωσης και οικοδόμησης του γηπέδου. Αυτά ήταν καλά νέα. Τα άσχημα είναι ότι με τόσο… φρενήρεις ρυθμούς που κυλούν οι διαδικασίες, πιο γρήγορα θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός παρά θα μπει τούβλο στο εργοτάξιο του Βοτανικού!

– Στην Εθνική Βραζιλίας κλήθηκε πάλι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, για το φιλικό με την Εσθονία στις 12 Αυγούστου στο Ταλίν.

– Πατέρας ενός αγοριού έγινε ο Σίλβα Κλέιτον και το θέμα της μεταγραφής του ίσως «παγώσει» για λίγο ακόμα. Ο μάνατζέρ του κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου.

– Υποτονική ήταν η κίνηση χθες, στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Σπάρτα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι το ενδιαφέρον θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες και το ΟΑΚΑ θα είναι την Τρίτη σχεδόν γεμάτο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT