ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

FRANCE FΟΟΤΒΑLL

«Οχι» Μπάγερν για Ριμπερί

Οι βδομάδες περνούν και ο Φρανκ Ριμπερί φαίνεται να απομακρύνεται σιγά σιγά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποθαρρυντικές δηλώσεις της Μπάγερν Μονάχου για τον μέσο της συνοδεύτηκαν, όπως έγινε γνωστό, και από απόρριψη μιας μεγάλης πρότασης της Ρεάλ: εδώ και τρεις εβδομάδες η δευτεραθλήτρια Γερμανίας είπε όχι σε προσφορά ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο διεθνή. Αποφασισμένη να κρατήσει τον Ριμπερί τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμη, η διοίκηση της Μπάγερν ζητάει τώρα όσα έδωσε η Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή 94 εκατ. Ετσι ο Ριμπερί θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι για έναν ακόμη χρόνο θα φοράει τα χρώματα της βαυαρικής ομάδας, εκτός και αν προκύψει κάποια ακόμη πιο αστρονομική προσφορά. Με βάση όμως τη στάση των ιθυνόντων της Μπάγερν, η Ρεάλ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ, που θα κοστίσει μεταξύ 25 και 30 εκατ. ευρώ.

ΤΗΕ DAILY ΤΕLΕGRΑΡΗ

Λάουντα: Σωτήρας της F1 ο Μίχαελ

Ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Νίκι Λάουντα, δηλώνει ότι η επιστροφή-έκπληξη του Μίχαελ Σουμάχερ στο άθλημα θα το αναζωογονήσει. Ο Αυστριακός πιλότος θεωρεί ότι η επάνοδος του επτά φορές πρωταθλητή θα πάρει τους προβολείς της δημοσιότητας μακριά από τις διαμάχες μεταξύ των κατασκευαστών και της ομοσπονδίας που υπονόμευσαν το κύρος της Φόρμουλα 1 τους τελευταίους μήνες. Ο 60χρονος κ. Λάουντα είπε: «Πρόκειται για σπουδαία νέα. Ο Μίχαελ θα γίνει ο σωτήρας της Φόρμουλα 1 ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει φέτος. Είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στο άθλημα αυτή τη στιγμή. Και θα είναι και πάλι γρήγορος και ανταγωνιστικός, μολονότι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από το 2006». Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επισήμανε ότι ο 40 ετών πλέον Σουμάχερ δεν θα επέστρεφε στο κόκπιτ εάν δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αν δεν θεωρούσε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τη Φεράρι.

LΑ SΤΑΜΡΑ

Λιποαναρρόφηση για Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της εγχείρησης στο αριστερό χέρι του και υποβλήθηκε και σε λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Ο Βραζιλιάνος σταρ είδε και απόειδε με την άσκηση και τις προπονήσεις καθώς τα περιττά κιλά δεν έπεφταν, κι έτσι επέλεξε το νυστέρι ως λύση. Οι δύο επεμβάσεις έγιναν ουσιαστικά ταυτοχρόνως στο νοσοκομείο Σάο Λουίζ του Σάο Πάουλο από δύο διαφορετικούς χειρουργούς, έναν ορθοπεδικό κι έναν πλαστικό. Στο χέρι ο Ρονάλντο είχε υποστεί ένα μικρό κάταγμα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου αγώνα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Και οι δύο επεμβάσεις είχαν ικανοποιητικό αποτέλεσμα, και το «Φαινόμενο» έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι του. Η λιποαναρρόφηση έγινε γνωστή μόλις την Πέμπτη από τον αθλητικό Τύπο της Βραζιλίας και επιβεβαιώθηκε από την ομάδα του Ρονάλντο, την Κορίνθιανς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT