Πίσω από τις Κάμερες

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντιέ φιλούσε υπέροχα!

Φάση που θα χρησίμευε για χάιλαϊτ στις καμπάνιες που κατά καιρούς ετοιμάζουν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ για να αναδείξουν τον ενωτικό ρόλο του ποδοσφαίρου ήταν αυτή που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Καυταντζόγλειο με πρωταγωνιστές τον χαφ του Ηρακλή Σερζ Ντιέ και τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα. Ο Ντιέ, προφανώς ευχαριστημένος από την απόφαση του ρέφερι να μην καταλογίσει φάουλ σε μαρκάρισμα που έκανε, τον πλησίασε και τον φίλησε στο μάγουλο. Ο Δαλούκας σάστισε διότι κάτι ανάλογο δεν του είχε ξανασυμβεί, αλλά αφού το φίλημα από ποδοσφαιριστή σε διαιτητή δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς, συνέχισε το παιχνίδι σαν να μη συνέβη τίποτα. Δεν το ανέφερε καν στο φύλλο αγώνα. Τι να έγραφε δηλαδή; Για την ποικιλία έκφρασης της γλώσσας του σώματος; Μπλου.

Διφορούμενος Ντουντού

Τόσο στη ρεβάνς με τη Σερίφ, όσο και στο «Αλκαζάρ», ο Ντουντού ήταν επιρρεπής στα λάθη. «Είμαι πολύ κουρασμένος. Στη θέση που παίζω πρέπει να τρέχω για… δύο. Αλλά είναι μια χαρά, μου αρέσει», έλεγε γελώντας ο Βραζιλιάνος μετά τον αγώνα με τη Λάρισα. Δεν μας είπε, ωστόσο, για ποιον συμπαίκτη του τρέχει στο γήπεδο. Εκτός κι αν όντως αστειευόταν… Ν. Ν. Γ.

Αφέλεια και ανοησία

Ακόμη κι αν η αφέλεια «ξεχειλίζει» στα μυαλά κάποιων και η ανοησία πάει «σύννεφο», δεν είναι δυνατόν με κριτήριο μόνο μία εμφάνιση να ψιθυρίζεται η αντικατάσταση του προπονητή, όπως έγινε στον Πανιώνιο. Ακόμη κι αν είμαστε στην Ελλάδα. Γ. Β.

Δυσβάσταχτο

Το συμβόλαιο του Ρεκόμπα στον Πανιώνιο, από 1,2 εκατ. ευρώ μειώθηκε σε 800.000 ευρώ. Ορθώς έγινε, αφού ήταν δυσβάσταχτο για το οικονομικό μέγεθος των «κυανέρυθρων», ακόμη κι αν το πληρώνει -και το γουστάρει που το κάνει- ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Η παραμονή του Ουρουγουανού σταρ «πέρασε» επικοινωνιακά ως μεγάλη επιτυχία, αν και ο Αλβαρο δεν είχε πρόταση από άλλη ομάδα. Το θέμα, όμως, είναι ότι μ’ αυτά τα χρήματα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε 3-4 πολύ καλούς παίκτες στην σύνθεσή του, γιατί ο Ρεκόμπα, μετά το 55΄-60΄, χρειάζεται αλλαγή και πέραν κάποιων καλών απευθείας εκτελέσεων σε στημένες φάσεις, η απειλή του στις αντίπαλες εστίες δεν γίνεται αισθητή. Και όποια φανέλα ήταν να πουληθεί με το όνομά του πουλήθηκε πέρυσι… Γ. Β.

Χάσαμε μια ευκαιρία

Μια σπουδαία ευκαιρία για να προβληθεί μέσω του τζούντο έχασε η χώρα μας. Τον Οκτώβριο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», αλλά επειδή άργησε να συσταθεί η οργανωτική επιτροπή κι επειδή τα ξενοδοχεία σε σχέση με τη Γαλλία ήταν ακριβά, η Διεθνής Ομοσπονδία αφαίρεσε από την Ελλάδα αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση. Απ’ ό, τι φαίνεται, για τους ιθύνοντες του υφυπουργείου Αθλητισμού το τζούντο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ως άθλημα, διαφορετικά θα έδινε εντολή να κινηθούν γρηγορότερα οι διαδικασίες… Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή