Σεπτέμβριος «φωτιά» για Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σεπτέμβριος «φωτιά» για Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκολ για Οσκαρ απ’ τον Μαρέσκα στο Αλκαζάρ. Νίκη που «γκρέμισε» αρνητική παράδοση για τον Ολυμπιακό, καθώς είχε να επικρατήσει της Λάρισας στον κάμπο απ’ τον Φεβρουάριο του 1987. Επιτυχία που ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους», αφού εκτός απ’ το βαθμολογικό, υπάρχει όφελος και σε άλλο επίπεδο, αυτό της ψυχολογίας. Αναμφίβολα, τονώθηκε λίγο πριν ανέβει τον Σεπτέμβριο έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ο Ολυμπιακός θα δίνει διαρκώς παιχνίδια κάθε τρεις – τέσσερις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αρχικώς, θα υποδεχθεί την Καβάλα και εν συνεχεία θα παίξει με την Αλκμάαρ στο Φάληρο, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ σε Τούμπα και Ολυμπιακό Στάδιο αντίστοιχα, τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, την Αρσεναλ στο Λονδίνο και τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. «Δεν είναι εύκολο να αποδώσουμε καλά ακόμη. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι μεγάλο στην ομάδα και αυτό που λέμε, πως σε κάθε αγώνα θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι, είναι πραγματικότητα», υποστηρίζει ο Εντζο Μαρέσκα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως για μία ακόμη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε βασικό τον Κώστα Μήτρογλου, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντιόγκο: «Είναι πολύ καλό για εμένα που ξεκίνησα και πάλι βασικός. Με πιστεύει ο προπονητής μου και μου το δείχνει. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Θέλω πάντα να έχω καλή απόδοση και να παίζω στην αρχική ενδεκάδα. Αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο προπονητής μου», κατέληξε ο Μήτρογλου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν εμφανώς ικανοποιημένος απ’ την επιτυχία στο Αλκαζάρ. Κυρίως γιατί αν και ο Ολυμπιακός είχε πέντε απουσίες βασικών παικτών, εντούτοις μπόρεσε να φύγει νικητής απ’ τον κάμπο. Ομως, δυσφόρησε στη Λάρισα, όταν ρωτήθηκε για τις εκκρεμείς μεταγραφικές υποθέσεις. Γεγονός είναι πως θα ήθελε να ενισχυθεί η ομάδα του. Ωστόσο, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο Φερναντίνιο της Μπαρουέρι, ο Ολυμπιακός δεν θα πραγματοποιήσει τελικώς άλλη μεταγραφή. Να σημειωθεί πως η «Sun» ανέφερε χθες πως η Μπλάκμπερν απέρριψε την περασμένη εβδομάδα πρόταση των Πειραιωτών για τον Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή