Συντομα

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα προετοιμασίας

Πρεμιέρα προετοιμασίας θα κάνουν σήμερα οι ομάδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Χωρίς τους διεθνείς παίκτες τους, οι «αιώνιοι» αρχίζουν την ίδια ημέρα, με όλους τους Αμερικανούς και κοινοτικούς παίκτες τους, την προετοιμασία για την επόμενη περίοδο και το πρώτο στάδιο θα περιλαμβάνει, όπως συνηθίζεται την ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, ο Αρης βρίσκεται από χθες στο Μπόρμιο και σήμερα θα δώσει το πρώτο φιλικό με τη Νιόν.

ΒΟΛΕΪ

Ντέρμπι στις γυναίκες

Πρεμιέρα με ντέρμπι θα κάνει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, εξαιτίας της τιμωρίας για το σύνθημα ΤΣΟ & Λο, θα αγωνιστεί με τις νεάνιδες. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε ενθουσιασμένος από την κλήρωση: «Επιπλέον είμαστε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο και παιχνίδια ώστε να αποκτήσουμε ομοιογένεια», τόνισε ενώ ο συνάδελφός του, Τάκης Φλώρος, παραδέχθηκε ότι η κληρωτίδα δεν ήταν με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

ΠΟΛΟ ΕΦΗΒΩΝ

Ασημένιο η Ελλάδα

Κοντά στο χρυσό μετάλλιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος έφτασε η εθνική ομάδα πόλο των εφήβων. Τελικά, ηττήθη στην παράταση από την οικοδέσποινα Κροατία με 8-9 (κανονικός αγώνας 7-7) και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Το χάλκινο πήρε η Σερβία.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Παρίσι αντί της Αθήνας

Δεν θα διεξαχθεί στη χώρα μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων τζούντο (22-25/10) που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ανακοίνωση έγινε από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Μάριους Βίζερ, ο οποίος είπε ότι οι αγώνες θα γίνουν στο Παρίσι με τη συμμετοχή, περίπου, 400 αθλητών από 105 χώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η Διεθνής Ομοσπονδία εντόπισε οργανωτικά προβλήματα και γι’ αυτό τον λόγο πήρε αυτή την απόφαση που δεν τιμά τη χώρα μας…

SΡΕCΙΑL ΟLΥΜΡΙCS

Εκθεση στις Βρυξέλλες

Με στόχο τη διασφάλιση της στήριξης από το νέο Ευρωκοινοβούλιο, του κινήματος Special Olympics και κυρίως των Αγώνων της Αθήνας, το καλοκαίρι του 2011, διοργανώνεται σήμερα στις Βρυξέλλες έκθεση με θέμα «Special Olympics – Μια νέα στάση ζωής». Η παρουσίαση θα γίνει από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011», Γιάννα Δεσποτοπούλου και τη γενική διευθύντρια Ευρώπης – Ευρασίας, Μέρι Ντέιβις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή