Την ανατροπή καλείται να κάνει η Εθνική βόλεϊ

Την ανατροπή καλείται να κάνει η Εθνική βόλεϊ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στην Εθνική παίζουν οι καλύτεροι παίκτες. Η ομάδα είναι η συνέχεια αυτής που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς της Αθήνας». Αυτή την αισιόδοξη άποψη διατύπωσαν οι διεθνείς αθλητές του βόλεϊ, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για το ευρωπαϊκό της Τουρκίας (3-13/9). Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Μίταρ Τζούριτς, αλλά ο Δημήτρης Καζάζης θα τον χρησιμοποιήσει μόνο εάν δεν έχει πρόβλημα με το πόδι.

«Μέσα σε λίγες ημέρες καλούμαστε να αλλάξουμε τη φθίνουσα πορεία της Εθνικής. Ελπίζω να τα καταφέρουμε για το καλό του ελληνικού βόλεϊ. Ξέρω ότι οι ομάδες του ομίλου χάρηκαν όταν έμαθαν ότι θα μας έχουν αντίπαλο, γιατί μας θεωρούν εύκολους. Αυτό είναι καλό για εμάς και είναι στο χέρι μας να τους αποδείξουμε το αντίθετο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Στέλιος Προσαλίκας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στην Εθνική οι τέσσερις ξένοι που παίζουν στις ομάδες της Α1: «Οι σύλλογοι μας πρόσφεραν χαρές με τη συμμετοχή σε φάιναλ φορ ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά το ποτήρι ξεχειλίζει όταν οι βασικοί διεθνείς είναι σταθερά αναπληρωματικοί στα σωματεία τους. Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να μειωθούν οι ξένοι σε τρεις». Αισιόδοξος για τους αγώνες της Εθνικής είναι ο Θοδωρής Μπάεφ: «Την ικανότητα τη θεωρώ δεδομένη. Υπάρχει ο εγωισμός ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Ηρθε η στιγμή, με τη βοήθεια και της τύχης, να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή