ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EL ΜUΝDΟ

Θα αποχωρήσει η Ρενό;

Ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Εκλστοουν, εξέφρασε την ανησυχία του ότι η Ρενό είναι πιθανόν να αποχωρήσει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τη στρατηγική της στο περσινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης. Οπως ανέφεραν δημοσιεύματα, η Ρενό ζήτησε από τον δεύτερο οδηγό της, τον Νέλσον Πικέ Τζούνιορ να τρακάρει επίτηδες το αυτοκίνητό του στην μπαριέρα ώστε να διευκολύνει τη νίκη του πρώτου οδηγού της ομάδας, Φερνάντο Αλόνσο. Ο κ. Εκλστοουν δήλωσε ότι ο επικεφαλής της Ρενό, Φλάβιο Μπριατόρε τον διαβεβαίωσε πως δεν γνωρίζει τίποτε για το ζήτημα και ότι νιώθει «πραγματικά προσβεβλημένος». Πληροφορίες φέρουν ακόμη τον νεαρό Βραζιλιάνο πιλότο έτοιμο να εγκαταλείψει το άθλημα, όπως και η ίδια η Ρενό. «Νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να αποχωρήσει η Ρενό από τη Φόρμουλα 1. Ελπίζω βέβαια να μη γίνει αυτό, αλλά είναι πιθανό να γίνει», είπε ο κ. Εκλστοουν.

Ο JΟGΟ

Εμπιστοσύνη από τον Σίλβιο

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι διατράνωσε την Τρίτη την εμπιστοσύνη του στον Βραζιλιάνο προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο και στον συμπατριώτη του μέσο Ροναλντίνιο, λέγοντας ότι μπορούν να οδηγήσουν τους «ροσονέρι» σε επιτυχίες. Ιδιαίτερα για τον Ροναλντίνιο είπε ότι είναι ικανός να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κακά προς τη Ρεάλ και το τέλος της καριέρας του Πάολο Μαλντίνι. Ο πρόεδρος της Μίλαν ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τη συντριβή από την Ιντερ του Ζοζέ Μουρίνιο με 4-0, αλλά υπογράμμισε ότι με τους Λεονάρντο και Ροναλντίνιο η ομάδα του μπορεί να ανακάμψει. «Είμαι πεπεισμένος για τις ικανότητες του Λεονάρντο. Είναι νέος προπονητής και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα», είπε ο κ. Μπερλουσκόνι.

ΜΙRRΟR

Γκέι: Μπορώ και 9.50 στα 100 μ.

Ο Τάισον Γκέι δηλώνει ότι μπορεί να κατεβάσει το ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ στα 100 μέτρα στα 9.50 δευτερόλεπτα, από 9.58 που έγινε τον Αύγουστο στο Βερολίνο. Ο Αμερικανός σπρίντερ ήδη κάνει τα σχέδιά του για την επόμενη χρονιά όταν και ελπίζει να σπάσει εκείνος το παγκόσμιο ρεκόρ. Θεωρεί ότι αφού έτρεξε την κούρσα σε 9.71 έχοντας πρόβλημα στους προσαγωγούς, μπορεί να καταγράψει ακόμη καλύτερη επίδοση. «Εφόσον είμαι υγιής μπορώ να τρέξω πολύ γρηγορότερα. Στο Βερολίνο πονούσα λίγο αλλά πιστεύω ότι μπορώ να κάνω χρόνο στα 9.50», είπε, προσθέτοντας πάντως ότι «πρέπει να σταματήσω να δημοσιοποιώ τους χρόνους στους οποίους στοχεύω, διότι όποτε το κάνω ο Μπολτ πάει και τους τρέχει!». Σημείωσε ακόμη ότι κάθε σπορ χρειάζεται μια μεγάλη αντιπαλότητα: «Ο Γιουσέιν είχε 12 εξαιρετικούς μήνες αλλά ξέρει ότι θα δουλέψω σκληρά για να τον νικήσω και μια μέρα θα σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ», τόνισε ο Γκέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή