«Πράσινος» για πάντα ο Γιώργος Καραγκούνης

«Πράσινος» για πάντα ο Γιώργος Καραγκούνης

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πράσινες τάπες θα έχουν τα παπούτσια του Γιώργου Καραγκούνη όταν έλθει η ώρα να τα κρεμάσει! Ο 33χρονος μέσος επέκτεινε για τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό κι αν το εξαντλήσει το καλοκαίρι του 2012, δεν έχει δηλαδή κάποιο «ατύχημα» σαν κι αυτό του Γκούμα, θα είναι στα 36 του χρόνια και λογικά θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αν και υπήρχε από πριν συμφωνία, η χθεσινή επίσκεψη δεν είχε καθαρά τυπικό χαρακτήρα. Μέχρι να μπουν οι υπογραφές, χρειάστηκαν αρκετές συζητήσεις για κάποιους επιμέρους όρους του συμβολαίου, οι οποίες έγιναν τηλεφωνικά με τον Αντωνίου, που περίμενε ότι το θέμα θα ήταν τυπικό και είχε πάει στο εξοχικό του! Ο Καραγκούνης έμεινε στα γραφεία της ΠΑΕ σχεδόν τέσσερις ώρες αλλά όταν υπέγραψε, βγήκε απόλυτα ευχαριστημένος. Οι εγγυημένες αποδοχές του θα είναι ένα εκατ. ευρώ ετησίως αντί 800 χιλ. που πρόβλεπε το ισχύον συμβόλαιο (έληγε το καλοκαίρι), ενώ με τα μπόνους οι αμοιβές του μπορεί να φτάνουν στα 1,2 με 1,3 εκατ. ευρώ. Θα είναι έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής.

«Μετά τη σημερινή εξέλιξη θα κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα που ξεκίνησα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά αυτό που μετρά είναι πως ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα. Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι δεν σταματούν. Δεν παίζει ρόλο το συμβόλαιο. Και πριν, αλλά και τώρα, πάντα εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» δήλωσε ο Καραγκούνης, λίγο μετά την υπογραφή πιθανώς του τελευταίου συμβολαίου στη μεγάλη καριέρα του.

– Χωρίς τον Τεν Κάτε (ήταν σε forum προπονητών της UEFA) έκανε ντεμπούτο ο Στέργιος Μαρίνος στον Παναθηναϊκό, στη φιλική νίκη του με 1-0 επί της Κέρκυρας. Το παιχνίδι έγινε παρουσία 3.500 χιλ. θεατών, με σκόρερ στο 88΄ τον 16χρονο Κουσίδη. Ο Αναστασίου χρησιμοποίησε τους Καρνέζη, Μαρίνο, Λαγό (60΄ Φέτση), Κάσας (70΄ Ντάρλας), Γκάμπριελ (88΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Χριστοδουλόπουλο, Ρουκάβινα (85΄ Κουσίδης), Πετρόπουλο (87΄ Ταχμαζίδης), Σισέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή