Ομπράντοβιτς: «Εχθρός» μόνον ο εαυτός μας

Ομπράντοβιτς: «Εχθρός» μόνον ο εαυτός μας

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ολα εξαρτώνται από εμάς, από την προετοιμασία που θα κάνουμε και τη νοοτροπία που θα επιδείξουμε». Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, έστειλε το μήνυμά του από τη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται για το σεμινάριο διαιτησίας της Ευρωλίγκας στους προπονητές και ταυτίστηκε με τις δηλώσεις που έκαναν οι περισσότεροι παίκτες του. Το πάθημα του Παναθηναϊκού, το 2007, ύστερα από την απόλυτη επιτυχία του 2006, φωτίζει τον δρόμο και τις κατευθύνσεις των «πρασίνων» για το 2010 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ο εφησυχασμός, λόγω της περσινής κατάκτησης και των τριών τίτλων, θα είναι ο μεγαλύτερος «εχθρός» του «τριφυλλιού». Γι’ αυτόν τον λόγο, ο «Ζοτς» επεσήμανε: «Εχουμε την εμπειρία και ξέρουμε ότι η φετινή θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Το βιώσαμε και μετά την κατάκτηση του τριπλ κράουν, το 2007 και φέτος βρισκόμαστε σε αντίστοιχη κατάσταση. Σε ό, τι αφορά τους στόχους, δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο πρώτος στόχος παραμένει το να παίξουμε καλό μπάσκετ και να διασκεδάσουμε, να ευχαριστιόμαστε την κάθε προπόνηση. Θα πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, γνωρίζοντας πως θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαρεί και πάλι, ενώ υπάρχουν στο τέλος της πορείας και οι τίτλοι». Ο Ομπράντοβιτς θα επικεντρώσει την προσοχή του για την προετοιμασία του ΠΑΟ στην ομαλή αποδοχή των δύο νέων παικτών, Τέπιτς και Καλάθη.

«Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, όταν θα προστεθούν και οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν και αυτή την περίοδο έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες».

– Ετοιμος να αγωνισθεί, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις, θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, σύμφωνα με την εκτίμηση του ιδίου. Ο 25χρονος φόργουορντ συμπλήρωσε τρεις ημέρες συνεχόμενων προπονήσεων μπάσκετ και ήδη νιώθει καλύτερα από τον τραυματισμό στη μέση του, που τον ταλαιπώρησε τους πέντε τελευταίους μήνες και δεν του επέτρεψε να ενισχύσει την Εθνική ομάδα.

«Θέλω να πιστεύω ότι μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα, στις 24 Οκτωβρίου, θα είμαι απόλυτα έτοιμος από κάθε άποψη», είπε ο Βασιλόπουλος, ο οποίος έφτασε στην εξώπορτα του χειρουργείου για να λύσει το πρόβλημα του τραυματισμού του, αλλά προτίμησε τη συντηρητική θεραπεία, γιατί ήταν η καλύτερη μέθοδος και παράλληλα αντιλήφθηκε ότι «κάποιοι ήθελαν να προβάλλουν τον εαυτό τους μέσω του τραυματισμού μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή