Συντομα

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Συγγνώμη για «Ντούμι»

Τα λεγόμενα του Θόδωρου Σαββάκη έκλεψαν την παράσταση στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την επιλογή του Ιλιε Ντουμιτρέσκου, την οποία χαρακτήρισε κάκιστη, γιατί «η παρουσία του αλλοίωσε το ύφος της ομάδας μας και την αισθητική της περιοχής μας». Από την πλευρά του, ο Αλμπέρ Καρτιέ χαιρέτησε τους παρευρισκομένους στα ελληνικά και ευχαρίστησε τον κ. Σαββάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επιστροφή Ογκουνσότο

Τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα του Εργοτέλη ετοιμάζεται να διαβεί ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός, ο οποίος με τη συμπεριφορά του αποτελούσε ξένο σώμα για τους Κρητικούς, φαίνεται να παίρνει συγχωροχάρτι από τον Απόστολο Παπουτσάκη, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δηλώσει ότι ο παίκτης ανήκει στην ομάδα, αλλά δεν θα αγωνιστεί ξανά σε αυτή. Χθες, όμως, ο Ογκουνσότο πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας στον οποίον βρίσκεται και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ

Εξι μήνες εκτός η Γουέρθ

Με έξι μήνες αποκλεισμό τιμωρήθηκε η πέντε φορές Ολυμπιονίκης του ντρεσάζ Ιζαμπέλ Γουέρθ, επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνη για την υπόθεση ντόπινγκ του αλόγου της. Ο ίππος της Γερμανίδας αμαζόνας, Whisper, είχε βρεθεί θετικός στην ουσία «φλουπεναζίν» σε αγώνα που έγινε στη Γερμανία τον Μάιο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντέιβις στον Πανελλήνιο

Με τον Τζος Ντέιβις ενισχύεται ο Πανελλήνιος, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Αμερικάνου φόργουορντ (2.04), ο οποίος μπορεί να αγωνισθεί και στη θέση του σέντερ, σύμφωνα με το βιογραφικό του. Εχει παίξει σε έξι ομάδες του ΝΒΑ και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Γουαϊόμινγκ.

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρεμιέρα με ντέρμπι

Στις 17 Οκτωβρίου θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών βόλεϊ. Στην 1η αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι άλλοι αγώνες: Απολλώνιος – Κερατέα, Πανιώνιος – Ανατόλια, Ε.Α. Λαρίσης – Πανελλήνιος, Α.Ο. Μαρκοπούλου – Αρης, Γ.Σ. Ηρακλής – ΓΣΚ Ηρακλής. Η τελευταία αγωνιστική (22η) θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου.

ΠΟΛΟ

Τουρνουά προετοιμασίας

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20-27/9, Χανιά), η Εθνική ομάδα πόλο των νέων ανδρών θα μεταβεί σήμερα στο Κότορ, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας (4-6/9). Στην αποστολή μετέχουν οι Κ. Γαλανίδης, Φ. Σταθόπουλος, Ν. Κουλιεράκης, Αντ. Χαριτάκης, Ν. Μπατάκης, Αλ. Γούνας, Γ. Κουρλιάφτης, Γ. Μαλασπίνας, Χρ. Κουτσιαλής, Στ. Μιμίδης, Γ. Σπύρου, Δ. Δερμιτζάκης, Αγγ. Βλαχόπουλος, Μ. Καπότσης και Κ. Βιτέλας. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Γερμανία και Κροατία.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΕΝ

Εκτός η Ιβάνοβιτς

Η Ανα Ιβάνοβιτς αποκλείστηκε από την εξέλιξη του αμερικανικού όπεν. Η Σέρβα τενίστρια ηττήθη από την Μπονταρένκο με 1-2 σετ. Η Γαλλίδα Αμελί Μορεσμό ηττήθη από τη Βόσνιακ (Καναδάς) με 0-2 σετ, ενώ η Ιταλίδα Φλάβια Πενέτα νίκησε την Ινδή Μιρζά με 2-0 σετ.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βραβείο στην Ισινμπάγεβα

Στη Γελένα Ισινμπάγεβα θα απονεμηθεί φέτος το βραβείο του πρίγκιπα της Αστουρίας στην κατηγορία του αθλητισμού, το οποίο αποτελεί την κορυφαία αθλητική διάκριση στην Ισπανία. Η Ρωσίδα επιβλήθηκε με 20 ψήφους έναντι εννέα της Ισπανίδας πρωταθλήτριας των δρόμων αντοχής, Μάρτα Ντομίνγκεθ. Η 27χρονη άλτρια σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ με επίδοση 5,06 μέτρα στο Γκόλντεν Λιγκ της Ζυρίχης (28/8), δέκα ημέρες μετά την αποτυχία της στο παγκόσμιο στίβου στο Βερολίνο. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο 50.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή