Απαντήσεις Θανόπουλου για την ΑΕΚ

Απαντήσεις Θανόπουλου για την ΑΕΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης ο Νίκος Θανόπουλος θα… σπάσει τη σιωπή του. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα παραχωρήσει την αναμενόμενη και προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να λύσει όλες τις απορίες που δημιουργήθηκαν αυτό το διάστημα από τα ήξεις – αφήξεις των υποψηφίων επενδυτών και όχι μόνο.

Το ερώτημα «ποιοι ήθελαν να επενδύσουν στην ΠΑΕ και (αν υπήρχαν) γιατί, τελικά, δεν το έπραξαν», αιωρείται αρκετό καιρό τώρα τόσο στα ποδοσφαιρικά στέκια της χώρας, όσο και στα δημοσιογραφικά γραφεία και αναμφίβολα χρήζει σοβαρής απάντησης.

Ο Νίκος Θανόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα δώσει πλήρη στοιχεία για την υπόθεση, η οποία βγήκε στην επιφάνεια στα μέσα Ιουλίου. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να υπάρχει επενδυτής, ο οποίος να ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ενα ακόμη ερώτημα που θα πρέπει ν’ απαντηθεί είναι «τι συνέβη και δεν κατάφεραν ν’ αποκτηθούν επικείμενοι μεταγραφικοί στόχοι». Η απάντηση (και εδώ) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, τα έσοδα από τους παίκτες που πουλήθηκαν και τα συμβόλαια που εξοικονομήθηκαν ήταν αρκετά και ικανά για να γίνει έστω και μία υπέρβαση.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, δίνουν μια άλλη διάσταση στο θέμα της μεταγραφής του Ζόνας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Τζιλ, δικηγόρος του επιθετικού της Γκρέμιο, στο «Finalsports. com. br», η ΑΕΚ ουδέποτε έστειλε νέα βελτιωμένη πρόταση στη βραζιλιάνικη ομάδα.

«Ποτέ δεν έφτασε κάποιο επίσημο χαρτί από την ΑΕΚ. Ακουγα για πρόταση ύψους 1 εκατ. και 2 εκατ., αλλά μίλησα με τον Λουίς Ονόφρε Μέιρα και που είπε ότι δεν έλαβε κανένα χαρτί. Ο Ζόνας θέλει να μείνει εδώ και να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση της «Ενωσης» είχε αναφέρει ότι κατέθεσε πρόταση στην Γκρέμιο ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Στα αγωνιστικά οι Μαντούκα και Ιορντάκε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή