Και εκλογές και μπάλα θέλει η Λίγκα

Και εκλογές και μπάλα θέλει η Λίγκα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παιχνίδι με την αστυνομία αποφάσισε να παίξει η Σούπερ Λίγκα αποφασίζοντας, προς γενική κατάπληξη, να ορίσει τα παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, το Σάββατο 3 και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου!

Την απόφαση δικαιολόγησε μετά το πέρας του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος της, Ν. Θανόπουλος: «Πήραμε ομόφωνα την απόφαση να πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική την Κυριακή των εκλογών, να γίνουν δηλαδή τα παιχνίδια κανονικά το Σάββατο και τη Δευτέρα αντί την Κυριακή. Δεν είναι για κανέναν καλό να μείνουν οι ομάδες σε αγωνιστική απραξία για είκοσι μέρες».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη αντίδραση της αστυνομίας είπε: «Εμείς πήραμε μία απόφαση και το τι θα κάνει η αστυνομία σίγουρα θα το λάβουμε υπόψη μας, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Αυτή είναι η απόφασή μας, αν δεν γίνει αυτό εφικτό, αν και δεν υπάρχουν λόγοι, θα συνεδριάσουμε εκ νέου».

Κατά τη συνεδρίαση έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από το θέμα με κάποιους να επικαλούνται το βεβαρημένο πρόγραμμα με αγώνες κάθε Κυριακή – Τετάρτη αφού υπάρχουν αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κυπέλλου και εθνικής ομάδας.

Αποφασίστηκε να πετάξουν το γάντι στην αστυνομία ορίζοντας αγωνιστική την παραμονή και την επομένη των εκλογών και σε περίπτωση που η αστυνομία επικαλεστεί λόγω δημοσίας τάξης και ζητήσει τη μη διεξαγωγή των αγώνων -κάτι που προβλέπεται από τη νομοθεσία – τότε θα η λίγκα θα συνεδριάσει εκ νέου ορίζοντας αγωνιστική την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Επίσης χθες βγήκε το πρόγραμμα της 3ης, 4ης και 5ης αγωνιστικής. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (4η) θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/9 στις 21.15 και το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (5η) στις 27/9 την ίδια ώρα.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή