Σύντομα

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βγήκε η 4η φάση

Με 3-1 επικράτησε στην παράταση ο Εορδαϊκός της Δόξας Δράμας και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παρών στη συνέχεια της διοργάνωσης θα δώσει ο Πιερικός ο οποίος νίκησε την Αναγέννηση Επανομής με 5-4 στα πέναλτι. Τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και στην παράταση οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Για την 3η φάση της διοργάνωσης στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ασπρόπυργος θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αστέρα και ο ΠΑΟ Νέων Επιβατών τον Θρασύβουλο. Από την 4η φάση, στις 28 Οκτωβρίου, ξεχωρίζουν οι αγώνες Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ενώ θα παίξουν ακόμη Εορδαϊκός – Παναθηναϊκός, Καλαμάτα – ΠΑΣ Γιάννινα, Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα, Βισαλτιακός – Ατρόμητος, Εθνικός – SKODA Ξάνθη, Ιωνικός – Λεβαδειακός, Πιερικός – Εργοτέλης, Παναιτωλικός – Πανιώνιος, Τρίκαλα – Ηρακλής, ενώ ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ασπρόπυργος – Εθνικός Αστέρας και η ΑΕΚ την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΠΑΟ Νέων Επιβατών – Θρασύβουλος.

ΠΑΟΚ

Νοκ άουτ ο Μπιζέρα

Χωρίς τον Τζο Μπιζέρα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ουρουγουανός αμυντικός ταλαιπωρείται από οίδημα στον δικέφαλο και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σε αντίθεση με τον Μπιζέρα, οι Κονσεϊσάο και Γκαρσία ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις και υπολογίζονται από τον Φερνάντο Σάντος. Σε νέο χλοοτάπητα θα γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Περιμένουν Χάιντουκ

Την άφιξη του Λούμπος Χάιντουκ περιμένουν τις επόμενες ημέρες στον Λεβαδειακό προκειμένου να διαπιστώσουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Ο προπονητής των Βοιωτών ίσως του δώσει χρόνο συμμετοχής στον κυριακάτικο φιλικό αγώνα με τον Ηλυσιακό, στον οποίο θα αγωνιστούν οι Αγκάλι και Πάολο Κόστα οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τις τελευταίες ημέρες ανεβάζουν ρυθμούς στην προπόνηση.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εορταστικό κλίμα

Από τη στιγμή που βρέθηκε λύση και στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον Ογκουνσότο στον Εργοτέλη έχουν στρέψει την προσοχή του στις εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια του συλλόγου. Οι Κρητικοί έχουν προγραμματίσει για το ερχόμενο Σάββατο, μεταξύ άλλων, τιμητικές διακρίσεις στον πρύτανη του Πανεπιστημίου, Γιώργο Γραμματικάκη καθώς και στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ την Κυριακή υπάρχει το πρωί στο Παγκρήτιο εθελοντική αιμοδοσία στην θύρα 1 και φιλικός αγώνας με τον Ολυμπιακό ο οποίος θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή