ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ

Με τη Σλοβακία η Εθνική σήμερα

Την ομάδα της Σλοβακίας αντιμετωπίζει σήμερα η εθνική βόλεϊ των ανδρών στο δεύτερό της παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο, στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σμύρνη. Προπονητής της Σλοβακίας είναι ο Ιταλός Εμανουέλε Ζανίνι, ενώ η ομάδα αποτελείται από έμπειρους και νέους παίκτες. Τα άλλα παιχνίδια της διοργάνωσης: Σμύρνη: Α΄ Ομιλος: Γαλλία – Γερμανία, Τουρκία – Πολωνία. Κωνσταντινούπολη: Β΄ Ομιλος: Ρωσία – Ολλανδία, Φινλανδία – Εσθονία. Δ΄ Ομιλος: Τσεχία – Ιταλία.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Διεθνές τουρνουά

Συνεχίζεται σήμερα το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» με τη συμμετοχή και των εθνικών ομάδων Ελλάδος και Τυνησίας και της Αναγέννησης Αρτας. Θα παίξουν: 17.30 Εθνική Ελλάδος – Αναγέννηση Αρτας. 19.15 Ορμή Λουξ – Εθνική Τυνησίας.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Βαλκανικό πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή ιππέων και αμαζόνων από την Ελλάδα, τη Σερβία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία συνεχίζεται και σήμερα στον Ιππικό Ομιλο Πιερίας της Κατερίνης το βαλκανικό πρωτάθλημα ιππασίας για τις κατηγορίες των αμαζόνων, παίδων και εφήβων. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το ομαδικό αγώνισμα.

ΠΟΛΟ

Φιλικό με Μαυροβούνιο

Στο Κότορ (Μαυροβούνιο) συνεχίζει την προετοιμασία της η εθνική ομάδα πόλο των νέων εν όψει των αγώνων της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20-27/9, Χανιά). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει σήμερα φιλικά παιχνίδια με το Μαυροβούνιο και τη Γερμανία.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Με κορυφαίους εφήβους

Στην πόλη του Σχηματαρίου διεξάγεται σήμερα και αύριο το βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου σε εφήβους και νεάνιδες. Στο στάδιο «Ευάγγελος Δεπάστας» θα αγωνιστούν αθλητές από Ελλάδα, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Σερβία, ΠΓΔΜ, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία. Οι αγώνες θα αρχίσουν το πρωί στις 09.00 και το απόγευμα στις 17.00. Από ελληνικής πλευράς θα μετάσχουν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας, με μοναδικές -υποχρεωτικές- απουσίες αυτές των Λυκούργου – Στέφανου Τσάκωνα στα 200 μ. και του Αντώνη Μάστορα στο ύψος, οι οποίοι στρατεύθηκαν και της Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου – Φατάλα στη σφυροβολία, που είναι τραυματισμένη. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή