Πίσω από τις κάμερες

4' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στολτίδης προ των πυλών

Ετρεχε για τρεις, επί σειρά ετών στη μεσαία γραμμή. Δεν έβγαινε απ’ την ενδεκάδα ακόμη και απ’ τα φιλικά. Πετύχαινε καθοριστικά γκολ σε κρίσιμους αγώνες. Ηταν ο προπονητής του γηπέδου και ο εμψυχωτής των συμπαικτών του. Και ξαφνικά, πέρσι έσβησε η «μηχανή» του. Το πόδι πρόδωσε τον Στολτίδη και αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Η αποθεραπεία του κράτησε πολύ περισσότερο από όσο περίμενε και ο ίδιος. Κάποια στιγμή δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι πίστεψαν πως ο Ιέρο δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα. Ομως, ένας τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής δεν άξιζε τόσο άδοξο «φινάλε». Σήμερα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Και στη συνέχεια θα περιμένει την ευκαιρία απ’ τον Τιμούρ Κετσπάγια. Αν θυμίσει λίγο Στολτίδη απ’ τα παλιά, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει τελικώς μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Εστω και αν είναι εσωτερική μεταγραφή, μπορεί στην πορεία να φανεί υπερπολύτιμη. Ν. Ν. Γ.

ΕΔΕ για χάρη του διαιτητή!

Η υπόθεση με τον διαιτητή Γιώργο Κωνσταντίνου που όπως αποκαλύφθηκε και διά της απόφασής της εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε και η ΕΠΟ, κατέθεσε ταυτότητα με ημερομηνία γέννησης που του επέτρεπε να συμπεριληφθεί στον πίνακα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας αφού τον εμφάνιζε για λίγους μήνες να μην έχει συμπληρώσει τα 38 έτη, ενώ μέχρι πρότινος είχε ταυτότητα με ημερομηνία γέννησης που έδειχνε ότι είναι άνω των 38.

Οχι για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία η οποία τελείωσε το θέμα βγάζοντας τον συγκεκριμένο διαιτητή από τον πίνακα, αλλά για τον Δήμο Θεστιέων του νομού Αιτολωακαρνανίας από τον οποίο ο περί ου ο λόγος, φέρεται να πήρε τα διαφορετικά πιστοποιητικά γέννησης για να εκδώσει τις ταυτότητες. Από τη στιγμή που η πρώτη έρευνα σε συνεργασία του δήμου με την αστυνομία έδειξε ότι οι ταυτότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν αληθινές στο δήμο διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση και ανάλογα με το αποτέλεσμα της θα ακολουθήσει ό,τι άλλο προβλέπεται… Μπλου.

Η Βέροια στο πλάι της

Ξέρετε ποια ομάδα συντάχτηκε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη συζήτηση της έφεσης που κατέθεσε κατά της απόφασης της Ενωσης Β’ – Γ’ Εθνικής να τον υποβιβάσει στη Γ’ Εθνική λόγω εκπρόθεσμης δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής; H Βέροια, η οποία υποβιβάστηκε πέρσι και θα αγωνίζεται φέτος στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Η παρουσία του νομικού εκπροσώπου της Γ. Παναγόπουλου στην αίθουσα που συνεδρίασε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και τα όσα επικαλέστηκε προκάλεσαν γενική έκπληξη: υποστήριξε ότι η ΠΑΕ Βέροια επιθυμεί την παραμονή της Καλαμαριάς στη Β’ Εθνική διότι μόλις προχθές το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ της αφαίρεσε τρεις βαθμούς από το πρωτάθλημα που τελείωσε λόγω χρεών στο Σίκοφ, άρα με τη «νέα» βαθμολογία η Καλαμαριά ισοβαθμεί με τη Βέροια και θα πρέπει να δώσουν αγώνα μπαράζ για το ποιος θα αγωνίζεται στην κατηγορία στη νέα σεζόν. Στο άκουσμα των νέων δεδομένων οι εκπρόσωποι της απέναντι πλευράς (ΕΠΑΕ και Ρόδος που πήρε τη θέση του Απόλλωνα) έπαθαν σοκ, ενώ τα μέλη της επιτροπής πήγαν να σκίσουν τα πτυχία τους! Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο… Μπλου.

Με πλεόνασμα, αλλά…

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει πλεόνασμα, περίπου, 19 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έσοδα από τις πωλήσεις παικτών, τα συμβόλαια που έχουν λυθεί, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το Γιουρόπα Λιγκ, τα διαρκείας και τα εισιτήρια των αγώνων είναι τριπλάσια από τα έξοδα. Ωστόσο, οι κινήσεις δεν ήταν ανάλογες. Κάλλιστα, θα μπορούσαν να πάρουν «πακέτο» από τον Παναθηναϊκό τους Μάντζιο, Τζιόλη, να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός εγνωσμένης αξίας και να μην γίνονται εξαντλητικά παζάρια για τον Ζόνας, που οι ειδικοί λένε ότι είναι αρκετά καλός φορ. Οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν ότι το «μαγαζί γωνία», είναι «μαγαζάκι»… Δ. Λουκ.

Αχαριστία

Ο τρόπος φυγής του Χρήστου Τσέκου μέσω παραίτησης που πρόλαβε την απόλυση, από την ΑΕΚ, αντικατοπτρίζει την αχαριστία που έχει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Γιατί, δεν γίνεται ένας άνθρωπος του μπάσκετ που δεν είναι «ουρανοκατέβατος» στον χώρο, να έχει βοηθήσει τη συγκεκριμένη ΚΑΕ όσο δεν πήγαινε άλλο από το πόστο του μάνατζερ της ομάδας, να είναι χαμηλόμισθος, να δουλεύει περισσότερο για το ιδεώδες του συλλόγου, παρά για το κέρδος και ο Μπάμπης Καραμανλής να του προτείνει μείωση κατά 500 ευρώ («σώθηκε» η ΚΑΕ για να κάνει κι άλλη μεταγραφή) και τη θέση του στον πάγκο θα την πάρει άλλος (Καρβέλας). Ποιος θα δεχόταν στην θέση του Τσέκου; Γ. Β.

Ερωτήσεις

Χιλιάδες ερωτήσεις και απορίες καταγράφουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος του Δικέφαλου θα προσπαθήσει να λύσει κάθε απορία που έχει ο καθένας. Σαφώς και είναι πρωτότυπη ενέργεια να δεχτεί ένας πρόεδρος ΠΑΕ ερωτήσεις από τον κόσμο της ομάδας και να απαντήσει προσωπικά στον καθένα. Φανερώνεται όμως και κάτι αρνητικό, που μάλλον θα εξηγήσει ο Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου της προσεχούς Τετάρτης. Για να φτάνει να προκαλεί ουσιαστικά τον καθένα να κάνει την ερώτηση που έχει στο μυαλό του, σημαίνει ότι θέλει να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, να διαλύσει το οποιοδήποτε «σύννεφο» υπάρχει πάνω από την Τούμπα. Ορθώς πράττει, όμως έτσι παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει πρόβλημα. Θα λυθεί όμως έτσι το όποιο πρόβλημα υπάρχει; Γ. Σ.

Λάτιν καβγάδες

Αργεντινός αμυντικός ο ένας. Ισπανός μέσος ο άλλος. Σε διαφορετικές ομάδες στην ίδια πόλη. Πριν από λίγες μέρες ήρθαν στα χέρια σε πισίνα ξενοδοχείου. Πλακώθηκαν στο ξύλο σε σημείο που οι παραβρισκόμενοι να μην μπορούν να αντιδράσουν. Μάλιστα ο υψηλόσωμος αμυντικός τον έριξε στην πισίνα, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες. Ασθενές φύλλο ήταν η αιτία. Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή